26 кв. м лофт за ергена

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/8122002 www.24chasa.bg
Снимки pufikhomes.com

Компактният дом всъщност е таван в бивша фабрика за опаковки в Москва и не е нито единственото, нито основното жилище на собственика-ерген.
Заради високия 4,2 метра таван дизайнерите от студио “Открытые планы" са обособили пространството за сън на второ ниво, придавайки изключителен чар на лофта.

Именно даденостите на мястото - таванът, големите прозорци с арки, дебелите стени са го превърнали в смесица от стилове, определяна като индустриална романтика. Дърво, стъкло и метал съжителстват хармонично, доказвайки, че няма невъзможни решения и на миниатюрна площ. Всички мебели са изработени по поръчка, а цветовата гама е избрана така, че да пасва идеално на профила на собственика.

26 кв. м лофт за ергена

26 кв. м лофт за ергена

26 кв. м лофт за ергена

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Лае като куче, грухти като прасе и пее хита "Бел чао". Що е то? Верният отговор е изключително талантливият пагагал Джаро от София, който е хит в социалните мрежи не само в България, но и по света. Чудатата птица има десетки видеа в интернет, в които показва необикновените си умения. Последната му изява е изпълнението на римейка "Аз съм Джаро

Пред Темида са изправени да отговарят трите най-големи банди за телефонни измами, разбити през 2019 г.! На подсъдимата скамейка вече се пържат тарторите на ало мафията - Борислав Димитров-Бобито от Горна Оряховица, Димитър Серафимов-Келеша от Левски и Христо Атанасов-Пожарникаря от Ветово, както и аверите им, научи "България Днес"

Изложен е в музея в Ардино, после пътува за Турция Борислав РАДОСЛАВОВ Доган нарисува първия портрет на Наим Сюлейманоглу след неговата кончина. Рисунката с лика на олимпийския шампион по вдигане на тежести е изложен в общинския музей в Ардино. В родопското градче той ще остане до края на септември