56 хиляди човека дегустираха продукти от собствени марки на Lidl

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/8161591 www.24chasa.bg

Лидл България проведе 63 дегустации в 48 града, в които се включиха близо 56 хиляди души. Потребителите имаха възможност да опитат и оценят вкуса на 12 продукта от собствени марки на веригата, разпределени в 4 продуктови групи – млечни, колбаси, бира и сладолед.

В челната тройка на най-харесвани от участниците се оказаха различните видове сладоледи Gelatelli, бирите Perlenbacher и Argus, следвани от деликатесна варена шунка Dulano и сметанови пудинг Milbona.

Проведените дегустации са продължение на най-големия вкусов тест на собствени марки на Lidl, реализиран от IPSOS в България. Той беше проведен в началото на годината по метода на т. нар. blind test „сляп тест“, при който, за да се гарантира безпристрастността на оценката, в процеса на тестване участниците не знаят каква е марката на продуктите, които опитват. Като продължение на най-големия вкусов тест, тези дегустации дадоха възможност на клиентите на Lidl да опитат продуктите, оценени най-високо от участниците в проучването.

Допълнителна информация за качеството на продуктите, собствени марки на Lidl, както и повече за най-големия вкусов тест, проведен от IPSOS в България, можете да намерите на: https://www.lidl.bg/kachestvo.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Лае като куче, грухти като прасе и пее хита "Бел чао". Що е то? Верният отговор е изключително талантливият пагагал Джаро от София, който е хит в социалните мрежи не само в България, но и по света. Чудатата птица има десетки видеа в интернет, в които показва необикновените си умения. Последната му изява е изпълнението на римейка "Аз съм Джаро

Пред Темида са изправени да отговарят трите най-големи банди за телефонни измами, разбити през 2019 г.! На подсъдимата скамейка вече се пържат тарторите на ало мафията - Борислав Димитров-Бобито от Горна Оряховица, Димитър Серафимов-Келеша от Левски и Христо Атанасов-Пожарникаря от Ветово, както и аверите им, научи "България Днес"

Изложен е в музея в Ардино, после пътува за Турция Борислав РАДОСЛАВОВ Доган нарисува първия портрет на Наим Сюлейманоглу след неговата кончина. Рисунката с лика на олимпийския шампион по вдигане на тежести е изложен в общинския музей в Ардино. В родопското градче той ще остане до края на септември