Bosch дава повече: повече свързаност, повече гаранция, повече тишина, повече модулация

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/8204257 www.24chasa.bg

Condens 2300i W от Bosch

Перфектно контролиран от Вашия телефон

Благодарение на EasyControl СТ 200 с активиран Wi-Fi и вградения слот в долната част на уреда, пригоден за безжичен ключ, Condens 2300i W е пригоден за свързване с интернет и се управлява по-лесно от всякога, директно от Вашия смарт телефон, независимо къде се намирате. Повече информация за нужното мобилно приложение ще откриете в кутията на EasyControl СТ 200.

Това не е всичко!

Чрез ненадминатата комбинация на Condens 2300i W и смарт регулатор, Вашата система постига ненадминат клас A+ на ефективност. Ние от Bosch държим на най-високото качество, затова с покупката на Condens 2300i W Вие получавате 3 години безплатна и безусловна гаранция. Заслужава си!

Работата с Condens 2300i W е интуитивна. Използването на уреда е лесно и можете да изберете необходимите настройки без усилия. Модулиращата горелка на Condens 2300i W успява да предложи желаната от Вас топлинна енергия с минимален разход. Това води до висока сезонна енергийна ефективност на отопление. В допълнение, добрата изолация на Condens 2300i W го прави подходящ за инсталиране и в жилищна зона, защото нивото на шум е изключително ниско.

Уредът от друга страна е много компактен и пригоден за лесен монтаж. Размерите са изчислени така, че заменянето на стар котел с новия Condens 2300i W да става бързо и безпроблемно. Освен това, всяка работа по поддръжката на уреда може да се извърши изключително бързо, което ще ви спести време. Страничните панели са демонтируеми за улеснен достъп. Това позволява бързо и директно да се достигне до всички важни компоненти.

Condens 2300i W е комбинация между модерни технологии, здрави компоненти, перфектен дизайн, което го прави толкова впечатляващ. Това, че позволява безжично да се свърже със смарт регулатор и да се управлява от приложение на телефона, го прави перфектното допълнение за Вашия интелигентен дом.

Bosch Термотехника е водещ европейски производител на енергоспестяващи ефективни отоплителни системи и решения за топла вода. През финансовата 2018 г. със своите 14 400 служители компанията генерира оборот от около 3,8 милиарда евро, 67% от които извън Германия. Bosch Термотехника разполага със силни интернационални и регионални брандове и произвежда диверсифициран спектър продукти в Европа, Америка и Азия.

Допълнителна информация ще намерите онлайн на www.bosch-thermotechnology.com/bg/bg.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Деца сираци от Северна Корея са живели в България в средата на 50-те години на миналия век. По-късно лидерът на комунистическата страна Ким Ир Сен се разпорежда те да бъдат върнати в родината им. След това следите на момичетата и момчетата се губят. Тайни и малко известни факти се разкриват в току-що миналия премиерата си филм "Децата на Ким Ир

Надя Валентинова е завършила поп и джаз пеене в НБУ като ученичка на поп и джаз певицата Стефка Оникян. През 1999 г. е носителка на втора награда за млад/нов изпълнител на последния официално проведен "Златен Орфей". Има още куп престижни призове. Надя е главен вокалист на хеви-метъл групата "Гранулом", Разполага с 12 различни бленди на гласа си

Таксиииии! Така с айранче в ръка писателят Калин Терзийски се опита рано вчера сутринта да си хване превоз в столицата, видяха го топпапараците на "България Днес". Натоварен с покупки, Терзийски успя единствено да протегне айрана към един от шофьорите, за да привлече вниманието му. Заради липсата на свободна ръка творецът не си сложи маска