Церемонията се отменя: Баня на годината 2019, 5 март 2020

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/8236913 www.24chasa.bg

Уважаеми колеги,

Информираме, че официалната церемония на конкурса „Ideal Standard Баня на годината 2019“ на 5.03.2020 в Sofia Event Center няма да се състои, с което поднасяме нашите извинения.

Съгласно международната политика на Ideal Standard са приети редица превантивни здравни мерки, които ограничават събирането на голяма аудитория на едно място. Също така компанията се съобразява със съветите на Министерствата на здравеопазването в България и Италия.

Поради извънредното здравно положение, въведено в Италия, дизайнерът Роберто Паломба също не може да напуска страната и да присъства на събитието.

Победителите в националния конкурс „Баня на годината 2019“ ще получат своите отличия в камерен състав на 5-ти март от мениджърския екип на Ideal Standard. Официален прес кит, състоящ се от прессъобщение, снимки, видео и допълнителна информация за спечелилите проекти и техните автори, коментари на журито, ще получите на 6-ти март.

В качеството си на председател на журито на конкурса, Роберто Паломба с удоволствие ще даде дистанционно интервюта на всички медии, които имат интерес. Възможности за интервюта ще има с победителите в конкурса, жури и организатори след 5-ти март.

Официалното представяне на Atelier Collections от Роберто Паломба в България ще се състои по-късно през годината.

Благодарим за проявеното разбиране и вашата професионална ангажираност към конкурса „Баня на годината“!

С уважение,

Екипът на Ideal Standard

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Археологическият сезон е на път да се провали. Причината е нарастващата пандемия, заради коронавирусът и извънредното положение, което е обявено в страната ни. "По-рано от края на май няма да има разкопки със сигурност. В момента няма никакви съвещания, не могат да се издадат нужните документи. Страхувам се

Посолството на Израел в България разпространи образователен клип, което показва начина за разпространение на Covid-19. Видеото демонстрира начинът, по който коронавирусът Covid-19 би могъл да зарази потенциално голям брой хора както и мерките, които може да вземе всеки, за да предотврати

Михаела Маринова е една от младите звезди на поп сцената. Тя изгря на музикалния небосклон с участието си в третия сезон на "Х фактор". Сред по-известните й песни са "Стъпка напред", "Не ти ли стига" и "Листата падат". Родена е на 7 май 1988 г. в София. Започва да пее в детска вокална група на 4 години