Tech Park Residence - жилища до парк, офис сгради и мол

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/8284039 www.24chasa.bg

Искате ли да живеете в модерна сграда и същевременно да имате всякакви удобства, да сте в близост до парк, офис сгради, в които може да бъде и работното ви място, мол и бъдеща метростанция?

А какво ще кажете да живеете на висок етаж сред простор, светлина и невероятни гледки, като освен всичко това сте обградени от много зеленина?

Ако отговорът на тези въпроси е „да“, то можете да разгледате най-новия проект на жилищния пазар в София - Tech Park Residence, намиращ се до първия научен и технологичен парк в България - София Тех Парк.

В сградата се предлагат апартаменти с една, две или три спални, като жилищата са проектирани така, че да отговарят на високите изисквания на клиентите за уют, спокойствие, светли помещения и комуникативна локация.

Освен предимството да бъде в съседство с модерни офис сгради, голям плюс на района е наличието на парк. Той е осветен денонощно, разполага с охрана, детска площадка, алеи за разходка, фонтани, фитнес на открито, тенис кортове и възможност да отдъхнете от натовареното ежедневие.

Местоположението е отлично – с директен излаз на бул. „Цариградско шосе“, който фокусира движението до центъра на София, както и от и до магистрала Тракия и летище София.

Друго предимство на Tech Park Residence е, че точно пред комплекса ще бъде разположена бъдеща станция на третия лъч на метрото. В близост се намира и една от основните спирки на градския транспорт - "Окръжна болница", по която се движат много линии, осъществяващи връзка с всички точки на града.

В близост са The Mall, едни от най-големите офис комплекси - European Trade Center, Mega Park и др., Окръжна болница и Софиямед, зала "Арена Армеец", както и множество университетски факултети и научни институти. Налични са разнообразни ежедневни удобства и необходими услуги.

Защо да изберете новият ви дом да бъде именно в Tech Park Residence?

• Уют и комфорт на обитаване в модерна сграда в кв. Полигона, точно до София Тех Парк

• Перфектна локация в бързо развиващ се район, близо до The Mall, множество офис сгради и бъдеща метростанция

• Тиха улица с излаз към бул. "Цариградско шосе"

• Наличен избор от апартаменти с една, две и три спални, както и просторни многостайни жилища на цени от 1 118 €/м2 до 1 542 €/м2!

• Стартирало и вече напредващо строителство с очаквано завършване през октомври 2022 г.

• Жилища, подходящи за собствено ползване или за инвестиция в район с традиционно голямо търсене и отличен потенциал за развитие

Tech Park Residence се предлага ексклузивно от BULGARIAN PROPERTIES - лидер в продажбите на жилища ново строителство.

Повече за комплекса можете да видите тук.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Към момента безработните са вече 257 000. За един ден имаме нов рекорд – освен тези близо 5 000 души в понеделник, за вчера са около 6 000. Ние вървим с наистина бързи темпове. Това заяви в предаването "Плюс-минус. Коментарът след новините" лидерът на КНСБ Пламен Димитров. Прогнозата на синдикатиите е

Едва 8% от българските предприятия смятат да се възползват от държавната помощ за заплатите по схемата 60:40. Останалите 92% ще съкращават персонала, ще режат заплати, ще пускат хората в платени и неплатени отпуски или още умуват какво да правят. Това разкрива експресно проучване на Българската стопанска камара за нагласите и възможностите на

Драстично нарастване на цените на някои стоки от жизнена необходимост в рамките на месец отчита експресно проучване на Института за социални и синдикални изследвания на КНСБ. Изследването проследява изменението на цените от 1 март до 1 април 2020 г. на 26 хранителни стоки от първа необходимост и 5 нехранителни стоки