Kажете отново уау в своята крепост

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/8537178 www.24chasa.bg

Твоят дом е твоята крепост! Напълно разбираемо, че изпитваш чувство на обич към твоите 4 стени, 9 врати и 13 прозореца, пазиш ги и се грижиш подобаващо за тях. И въпреки, че онова окриляващо чувство УАУ, което изпита, когато за първи път прекрачи прага на своя дом, вероятно е затрупано с малко прах и патина днес от грижите в ежедневието, ти по всяко време може да си го възвърнеш, да го съживиш. Но как? С продуктите на Керхер, разбира се! Те вършат точно това, което трябва: да съхраняват стойността и качеството на твоята собственост, но в същото време всеки път изкарват на повърхността чудесната емоция на задоволство. УАУ!

Подреденият дом ти помага да си подредиш мислите.

Постарай се да създадеш ред стъпка по стъпка. Започни с по-малко и прегледно помещение и постепенно продължи с цялото жилище.

Просветлението е гарантирано!

Прахосмукачки

Трохите рядко са сами. В повечето случаи по пода и дивана или около тях може да намерите влакна, косми и други подобни досадни малки нещица. Колко е хубаво, че мощните прахосмукачки на Керхер се справят с мръсотията и го правят по най-добрия начин, на който са способни: почистват превъзходно.

Да, разполагаме с всички тях. Прахосмукачки за хора с алергии. За големи семейства. За малки домакинства. За големи и малки жилища. Със и без торби. Както и отговарящата на всяко желание и нужда прахосмукачка, която да почисти килима, плочките или паркета от прах и всичко останало.

Проблеми с мястото? Керхер предлага усъвършенствано решение, за да се фокусирате отново върху хубавите неща в живота. Колкото по-малко място е нужно на прахосмукачката, толкова по-добре. Ултра компактната VC 5 или функциониращият без кабел неин вариант VC 5 Cordless заемат изненадващо малко пространство.

Открийте повече на: https://www.kaercher.com/bg/home-garden/prakhosmukachki.html

Уреди за почистване на твърди подови настилки

Моповете са в миналото. Благодарение на въртящите се микрофибърни валяци със самопочистваща се функция, работата с нашия уред за почистване на твърди подови настилки е не само удобна и комфортна, но е с 20%* по-ефективна. В допълнение, остатъчната влага по настилките е толкова малко, че след две минути може да ги ползвате отново (* Уредът за почистване на твърди подови повърхности Керхер постига до 20% по-добри резултати, в сравнение с обикновения моп в тестова категорията „избърсване“. Отнася се до осреднените резултати от теста за ефективност на почистване, събиране на мръсотия и почистване до ръба.)

Открийте повече на: https://www.kaercher.com/bg/home-garden/mashini-za-pochistvane-na-tvrdi-podove.html

КРИСТАЛНО ЯСНО!

Супер лесно

И в същото време супер чисто. Удобните за употреба комплекти за почистване на прозорци с акумулаторни батерии от Керхер направиха революция при почистването на стъкла и ви осигуряват блестящи прозорци всеки път. Принципът е много лесен: предварително почистване – в зависимост от комплекта, с пулверизатор с микрофибърна кърпа или акумулаторна виброчистачка – разтваряме добре мръсотията.

Супер бързо

И ето че в действие влиза акумулаторният уред за почистване на прозорци, който бързо и с лекота изсмуква мръсната вода без остатък. До последната капка. До ръба на стъклото. Без да оставя следи или да капе. Революционна технология, която между другото може отлично да се прилага и при фаянсови плочки и всякакви други гладки повърхности в домакинството. Без остатъчни досадни ивици и без нужда от допълнително забърсване.

КАЖЕТЕ СБОГОМ НА МРЪСОТИЯТА С НОВИТЕ СИЛИКОНОВИ ПЕРА

Нашите подобрени пера още по-лесно и по-бързо постигат перфектни резултати без остатъчни ивици благодарение на технологията с течен силикон. Само с едно движение от край до край, от ляво на дясно, от горе до долу – забършете, изсмучете, готово. С други думи: бърза раздяла с мръсотията!

Повече от 25 милиона потребители вече се радват на блестящи прозорци. И с всеки изминал ден те стават повече и повече.

Повече информация тук: https://www.kaercher.com/bg/home-garden/akumulatoren-ured-za-pochistvane-na-prozorci.html

НАПРЕД С ПЪЛНА ПАРА!

Парата премахва 99,99 процента от бактериите*

Научните тестове го доказват: Парочистачките на Керхер отстраняват 99,99 процента* от всички обичайни за дома бактерии по твърдите повърхности. Използвайки само пара. Без химия. Това е невъзможно за стандартния моп**. Ъглите и фугите стават хигиенично по-чисти. Както и всичко останало. Без търкане. Без лъскане.

Пара вместо химия.

Комбинацията от налягане, скорост и температура прави парата толкова ефективна при почистване. Микроскопично малките частици пара проникват до залепналата упорита мръсотия дори и в най-трудно достъпните места. Алергенните остатъци не могат да се натрупат върху чистата повърхност, защото не се използват химически препарати. А хората с алергии могат да си отдъхнат. Както и родителите с малки деца.

ПАРА ЗА ВСИЧКИ ПОВЪРХНОСТИ

Те са многостранни, енергични и се представят точно така, както се очаква от един всестранен талант. Това са не-само-подочистачките SC 1 до SC 5. С помощта на подовата дюза те почистват каменни настилки и плочки, но също така запечатан паркет и ламинат. Но те се справят отлично и в кухнята: с ръчната дюза обновявате кухненския плот и абсорбатора. С малката кръгла дюза почиствате смесителят за водата, фугите и дори мивката. Същото важи за банята и умивалника, душа, огледалото и тоалетната.

Всички тези места се почистват щателно в дълбочина, цялостно и без остатъци от химикали. Ще се радвате да измиете вашата зелена салата в току-що почистената с пара мивка, по която няма остатъци от препарати. Ще бъдете още по-щастливи да сложите децата си да играят на почистения с пара и за това хигиеничен и чист под.

Парочистачките Керхер използват само вода от чешмата, за да чистят, което ги прави екологични, а в същото време почистват и в дълбочина.

Повече информация тук: https://www.kaercher.com/bg/home-garden/parochistachki.html

Kажете отново уау в своята крепост