Най-лесната украса за торти

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/8630353 www.24chasa.bg

За щастие времето на фондана мина. Първо, защото не беше никак лесно да се декорира с него и второ, защото децата обичаха да го хапват, а той съдържа престъпно количество захар.

Дойде време за по-семпла украса и днес всички може да имаме красива домашна торта, без да притежаваме таланта на Микеланджело.

Купете шарени сламки. За предпочитане е да не са пластмасови. Вържете канапче между тях, чиято дължина да не е повече от диаметъра вашата торта. По канапчето може да творите на воля.

Единият вариант е с цветно тиксо като на нашата торта. Отрежете късчета тиксо, залепете ги от двете страни и с ножица оформете отдолу, както ви хареса.

Друг вариант е с цветни хартии или салфетки, но трябва да ги залепите с лепило.

Трети вариант е да окачите буквички, изрязани от хартия, например с името на рожденика. С изрезки от вестник може дори да напишете цяло изречение и ще изглежда страхотно артистично.

На канапчето може да завържете шарени панделки или пък цветя - маргаритките са чудесен избор, или други дребни цветенца, да усучете корда с лампички дори.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

На 11 и 12 юли в студийния комплекс на Фен Фолк ТВ в София се проведоха селекциите за допускане до участие в "Детски Пирин Фолк" и Конкурсите за нова авторска песен и изпълнителско изкуство на "Пирин Фолк" Сандански 2020. Силната притегателна сила на фестивала събра на едно място участници от 8 до 80 години – всеки от тях силно мотивиран да се

С влогърство може да се живее в България КОЙ Е ТОЙ Слави Панайотов е най-известният и успешен влогър у нас. По-известен е и като Слави The Clasher, основател на едноименния български YouТube канал в мрежата за споделяне на видеосъдържание. Роден е през 1986 г. в Пловдив, завършва университет в Холандия със специалност хотелиерство и туризъм

Спортът е здраве! Спортът е дълголетие! Да бъдеш активен е от съществено значение, поради толкова много причини. Поддържането на добра форма е само една от тях. Хората, които спортуват редовно, както и професионалните спортисти знаят, че бягането и бързото ходене са сред най-полезните активности за нашето здраве