13 идеи за интересен интериор в детската стая

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/8644013 www.24chasa.bg
Снимки pixabay.com и goodhouse.ru

Добрият интериор в детската стая не е този, който допада най-много визуално на родителите, а удобният за детето. Най-често тази зона от дома не прилича на никоя друга и даже изобщо не следва стилистичната линия на останалите помещения. Ето 13 идеи за оформление, които ще я превърнат в обичано, безопасно и функционално място за хлапето.

Сложете люлка! Не се колебайте да я използвате и в дома, защото ще се превърне в чудесно място за игра, дори когато излизането навън е невъзможно.

Не бягайте от ярките цветове! Може да изберете един основен и с него да боядисате цяла стена, например най-свободната от мебели или пък мебелите.

Рисунките и декорациите може да са много важни от психологическа гледна точка за развитието на детето. Стените позволяват разиграването на различни сюжети, според възрастта и интересите на хлапето. Затова ги използвайте като голямо пано! Не е сложно дори често за променяте темите, защото днес на пазара се предлагат достатъчно варианти на апликации.

Фототапетите също са добър вариант, а ако детето е по-артистично, не се колебайте да му предоставите стена, на която само да твори. Обособяването на забавни и удобни пространства е задължително! Ако мястото го позволява, помислете дали не е възможно да разположите в един от ъглите например малка къщичка или таен кът за игри.

Какъвто и вариант да изберете за цветове, обзавеждане, оформление на пространства, най-важното е да предоставите на детето свобода - без забрани и наказания, но с ясно посочени граници на действие.

13 идеи за интересен
интериор в детската стая

13 идеи за интересен
интериор в детската стая

13 идеи за интересен
интериор в детската стая

13 идеи за интересен
интериор в детската стая

13 идеи за интересен
интериор в детската стая

13 идеи за интересен
интериор в детската стая

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Едва два дни изкара извън килията соченият за авер на Митьо Очите - Юмер Мехмед! Малко след като апелативният спецсъд пусна бургазлията под домашен арест с електронна гривна за проследяване, той е изненадан вкъщи по пантофи с нов чифт белезници. Ченгетата заключват Юмер като заподозрян за отглеждане на марихуана

Едра милинка накрак хапна актьорът Ивайло Вълчев, забеляза "България Днес". С къси дънки, които отдалеч изглеждаха като изцапани с вар, и до модерното си возило озвучителят на реклами и сериали блажено се наслади на тестеното изделие. За финал съвестно си изхвърли найлоновата торбичка и с пълен стомах продължи да обикаля по задачи

За сватба се стяга голямата щерка на изчезналия "кокаинов крал" Евелин Банев-Брендо! След като миналото лято се сгоди на острова на звездите - Миконос, сега Александра Банева се готви да мине под венчило със своя избраник. Наследницата дори е раздала поканите за тържеството, доверяват запознати. Кой точно е годеникът и както върви бъдещ съпруг на