12 идеи за декор с въжета

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/8679260 www.24chasa.bg
Снимка livemaster

Освен практическо приложение този материал има и декоративно, стига да подходим с повече фантазия. Ето 12 идеи, които са лесни за осъществяване.
* Изтривалка за входа. Може да я изработите, като предварително направите кръгове от въжета, които после да съедините. Размерът и броят са въпрос на избор, задължително е да използвате горещо лепило за фиксиране на формите.
* Килим. Той се прави по същия начин като изтривалката. Може да вложите повече въображение в преплитането, за да създадете оригинални форми. Направете предварителен план относно това въже с каква дебелина искате за използвате.

* Може да обновите старата саксия, като я обвиете с въже, пак с помощта на горещо лепило.
* Ако искате да направите къщичка за птички, използвайте съд, който да изрежете по подходящ начин, а после го "облечете" с въжета.
* Помощна масичка може да направите от нещо, което отдавна стои в мазето, гаража, на балкона, примерно стар варел, някакъв контейнер и т.н. Накрая може да го облепите с въжета.
* Декорация за стена се изработва изключително лесно, необходимо е само предварително да отбележите мястото на всеки елемент, който ще оформите.

* Ако сте сред любителите на морския декор, възползвайте се от въжетата! С тяхна помощ се създават красиви и уникални елементи, сред които са и свещниците.
* Обикновеното шише става оригинално, ако го "облечете" в плетка от въжета.
* Пуфът също може да е различен с тях, като за облицоването му използвайте начина, по който се прави масичка.
* Ако имате съдове, които сте мислели да изхвърлите, защото са ви омръзнали, може да опитате да ги обновите с помощта на въжета.
* По същия начин стои въпросът и с традиционните дръжки в дома, които ще се превърнат в нещо наистина оригинално с въжета.
* И огледалото ще се обнови, ако му направите рамка от въжета.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Гаджето на нападетеля на ЦСКА Али Соу се разсъблече насред полето. 19-годишната Габриела позира с оскъдно облекло в поредната си предизвикателна фотосесия. Красавицата е облечена в нещо като бански, а пишните и форми преливат от него. Тя и Соу са задно от няколко месеца, а връзката, изглежда, се отразява добре на нападателя

Международен дебют като писател тихомълком е направил Евелин Банев-Брендо, показа проверка на "България Днес". Напук на трите си присъди и издирването от Интерпол, кокаиновият крал успява да преведе на английски и да издаде автобиографията си "Съзирам душата на България". Произведението вече се предлага в специализирани сайтове за книги из цял

По-висок от майка си вече е синът на Даниела Серданова, видя "България Днес". Младежът стърчи почти с глава над първата Мис ЦСКА. Двамата се разходиха из централните столични улици, а след това свършиха важна работа, свързана с документи. Снимки: България