С гранитогрес Artistica Due от Estetiko домът става артистичен

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/8712638 www.24chasa.bg

Строгата красота на бетона или топлият чар на дървото? В дневната, спалнята, кухнята, банята или навън? Във всяка от тези зони е възможно да се развие желаният интериорен стил с най-актуалния гранитогрес, който предлага Estetiko. Той идва от италианската фабрика Ceramica Artistica Due, с чиито продукти домът със сигурност става артистичен. 18 вида плочки, разделени в три серии, са това, което преобразява пода така, че да му осигури ролята на главна сцена за вътрешното оформление.


Нещо ново, дървесно, стилно, модерно
Със серията Rover Estetiko дава възможност да се пресъздаде уюта на естествения дървесен десен на кестена, дъба, тополата, абаноса, брезата, черешата. Реалистичният ефект се постига чрез използването при производството на революционната 3D INK JET технология, чрез която по принцип серията е разработена. Плочките в нея са с размер 15х90 см.

Индустриално

Дизайнът на серията Concrete е вдъхновен от индустриалния стил в интериора, популярен в последното десетилетие не само за офисни пространства, но и за жилищни. А при него един от главните акценти е бетонът. 8-те варианта в серията с плочки 60х60 см позволяват оформянето на визии с размах и на малка и на голяма площ.

Изтънченост

Серията Legn е идеалният вариант за любителите на комбинацията от дърво и камък. С размера си 15х60 м плочките позволяват прецизно подреждане за изтънчено излъчване, в което докосването на светлината се превръща в ефект, подчертаващ уникалността на всеки сантиметър от пода. А той наистина изглежда топъл, уютен и подканящ, като дървото.

В реалността на банята

Estetiko пренася всеки клиент в бъдещата му баня, преди тя да е реализирана. Екипът от професионално обучени консултанти и архитекти първо насочва към правилния избор на гранитогрес, а изработването на фотореалистичен 3D проект на помещението дава първата представа за това как ще изглежда новата баня. И това не е всичко! VR проектът буквално вкарва клиента в нея с помощта на очилата за виртуална реалност, давайки възможност за корекция на избора. Всъщност процесът отначало докрай може да бъде изпълнен от Estetiko, което включва заснемане и измерване на банята или на друго помещение от дома, транспортиране на материалите, изпълнение и авторски надзор за пълна гаранция за качество.