Как Брад Пит трансформира гараж в жилище и 5 невероятни къщи в новия брой на списание "Идеален дом"

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/8746951 www.24chasa.bg

Жаждата да сме навън и да имаме късче зелено пространство е особено силна в последните месеци и сме сигурни, че мнозина ще се постараят да си го осигурят.

Страхотни идеи как това да стане ще откриете на страниците на новия брой на "Идеален дом". Не само заради прекрасните кадри с 5 къщи, но и заради актуалните колекции за мебели на открито, които показваме.
Две интригуващи трансформации без съмнение ще ви провокират и ще ви накарат да мечтаете и да планирате - на гараж в апартамент, направена от Брад Пит, и на пространство с площ 38 кв. м, което вече е страхотен минимезонет.
И това не е всичко, защото просто трябва да разгърнете страниците!

Дзен в Калифорния
Дзен в Калифорния

Панел от композитно дърво вън и вътре във вилата
Панел от композитно дърво вън и вътре във вилата

Със силуета на селска къща
Със силуета на селска къща

Пълен комфорт в минимезонета
Пълен комфорт в минимезонета

Екзотика навън от Paola Navone
Екзотика навън от Paola Navone

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Лае като куче, грухти като прасе и пее хита "Бел чао". Що е то? Верният отговор е изключително талантливият пагагал Джаро от София, който е хит в социалните мрежи не само в България, но и по света. Чудатата птица има десетки видеа в интернет, в които показва необикновените си умения. Последната му изява е изпълнението на римейка "Аз съм Джаро

Пред Темида са изправени да отговарят трите най-големи банди за телефонни измами, разбити през 2019 г.! На подсъдимата скамейка вече се пържат тарторите на ало мафията - Борислав Димитров-Бобито от Горна Оряховица, Димитър Серафимов-Келеша от Левски и Христо Атанасов-Пожарникаря от Ветово, както и аверите им, научи "България Днес"

Изложен е в музея в Ардино, после пътува за Турция Борислав РАДОСЛАВОВ Доган нарисува първия портрет на Наим Сюлейманоглу след неговата кончина. Рисунката с лика на олимпийския шампион по вдигане на тежести е изложен в общинския музей в Ардино. В родопското градче той ще остане до края на септември