Порой от награди в конкурса "Къща на годината" на списание "Идеален дом"

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/8763640 www.24chasa.bg

За първи път в 24-годишната история на конкурса "Къща на годината" списание "Идеален дом" връчи 4 първи награди в категория "Частен интериор" плюс още десет други отличия в останалите категории. Церемонията бе вчера на открита сцена в Английския двор на "София тех парк" в присъствието на най-изявените наши архитекти, дизайнери, мебелисти. Най-добрите автори получиха и статуетката Сребърен гвоздей, традиционния приз на "Идеален дом", който се завърна с два нови дизайна на художничката Невена Ваклинова.

Причината за изобилието от награди е, че селекцията на публикуваните интериори за 2019-а бе много богата на равностойни успешни решения за вътрешен дизайн. Журито от трима авторитетни български архитекти и редакцията на луксозното списание за архитектура, дизайн и интериор реши този път проектите за частен интериор да бъдат разделени в две подкатегории - "Еднофамилни къщи" и "Апартаменти". Останалите категории са "Малкото жилище", "Обществен интериор" и "Студентски проект".

Подробности за отличените четете тук, а на албум със снимки може да се насладите в страницата на списанието във фейсбук.