Призма Офиси - функционални площи с бърз достъп и модерна среда

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/8804995 www.24chasa.bg

Бизнес сградата на бул. "Цариградско шосе" предлага офиси на атрактивни наемни нива, както и възможност за разпределение на пространството спрямо нуждите на наемателите

Качествена работна среда, добро местоположение и функционални площи – това са само част от ключовите предимства на Призма Офиси. Сградата има отлична видимост, както и много лесен достъп благодарение на развития обществен транспорт. В непосредствена близост е до Sofia Tech Park и The Mall. Местоположението ѝ позволява бързо придвижване както до центъра, така и до Летище София. Пространството в сградата дава възможност за различни интериорни решения и концепции спрямо търсенето – както за един голям, така и за няколко по-малки наематели.

8-етажната бизнес сграда разполага с впечатляваща гледка към бул. "Цариградско шосе". Всеки етаж разполага с по около 900 кв. м лесни за преконфигуриране площи за отдаване под наем, които формират 8000 кв. м обща отдаваема площ. Има опции за отворени пространства или кабинетен тип. Сградата разполага със собствена кантина, озеленена тераса, зона за отдих и автомивка. За нуждите на наемателите са налични и различни по размер конферентни зали, разположени на партерното ниво. В допълнение на 50-те подземни паркоместа, Призма Офиси дава възможност и за паркиране в района на сградата.

Благодарение на отличното си местоположение, висококачествения дизайн и атрактивните наемни цени, сградата е подходяща за наемане от всякакъв тип компании. Офисите са готови за наемане, поради което могат бързо да осигурят площи както за представителен корпоративен офис, така и за големи работни помещения със съответната гъстота на служителите. Потребителите на обществения транспорт се обслужват от 14 автобусни и 2 тролейбусни линии, чийто спирки са недалеч от сградата, в допълнение са и няколкото линии свързващи Летище София.

Сградата притежава някои характеристики, които я отличават на българския пазар на офис площи. Високоефективното управление и поддръжка на съоръженията е постижимо благодарение на използваните висококачествени строителни материали и усъвършенстваната система за управление на сградата. Ефективните екологични решения като качествената фасадна топлоизолация и рециклирането на дъждовната вода, която се използва за напояване, допълнително подобряват рентабилността при управлението на сградата. Звукоабсорбиращите окачени тавани, централното отопление/охлаждане и приятната релакс зона на приземния етаж допринасят за допълнителна удовлетвореност на наемателите.

На последния етаж се намира уникален офис от 300 кв.м, заобиколен от специално предвидена за ползване от наемателите покривна градина с естествено озеленяване и площ от 700 кв. м.

Призма Офиси е собственост на WING, водещ регионален инвеститор със значително присъствие в Унгария и Полша чрез дъщерното си дружество Echo Investment. От създаването си компанията е разработила над 1 милион кв.м недвижими имоти в Унгария. WING е активен във всички сегменти на недвижимите имоти в региона както като предприемач, така и като инвеститор, с много разнообразно портфолио от имоти.

Освен офиси, компанията притежава и разработва индустриални / логистични, хотелски, търговски и жилищни проекти. Като една от най-големите частни компании за недвижими имоти в Унгария, WING развива висококачествени, емблематични имоти и сгради за централни офиси за своите многонационални партньори като Ericsson, GE Oil & Gas, Magyar Telekom (дъщерно дружество на Deutsche Telekom), Allianz, e-on, Siemens и evosoft.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Рапърът Кристо не е пропял канцонети, но все пак мина на италианско, видяха топпапараците на "България Днес". Звездата, който е по-прочут с гаджетата си с еднакви имена, отколкото с парчетата си, седна на чиния спагети в столицата с другар. Че не е захвърлил рапа в името на операта и канцонетите, Кристо демонстрира в типичния си стил на обличане

Кой като нея! Антония Петрова пори южните морета с яхта и семейство! "Семейство Батинкови плаваме и ветроходстваме по архипелаг Спорадите! Стартирахме от Волос, през всички интересни точки в континенталната част на юг, до островите Скопелос, Скиатос, Алонисос, Скирос и още много необитаеми острови, до които може да се стигне само с яхта

Под наем е обявена луксозната резиденция на Евелин Банев-Брендо, показа проверка на "България Днес". Две години след мистериозното изчезване на осъдения в три държави "кокаинов крал" ултраскъпата му къща си търси нови обитатели, става ясно от обява в близка до него агенция за недвижими имоти. Исканата цена за наем е умопомрачителните 6000 евро (12