Rustica за стил и топлина

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/8877862 www.24chasa.bg

Съвършенството на истинското дърво е вечно, точно като желанието ни да го докосваме в дома си. С бранда Rustica интериорните му превъплъщения са неограничени, защото всеки елемент може да се изпълни по индивидуален дизайн за клиента.

9 фази на рециклиране

За шедьоврите си компанията използва само вече употребявано дърво на възраст между 50 и 200 години. Най-често материалът се добива от стари български къщи, като се извлича и сърцевината, за да присъства и превъзходният златист цвят.

След подбирането на подходящата дървесина, тя преминава през 9 различни процеса, които целят да запазят и консервират структурата и естествения вид на дървото, като в същото време му придадат нужните експлоатационни качества. Сред тях са термична обработка и импрегниране с екомасло, лак и висококачествена епоксидна смола.

Масивни и солидни

Брандът Rustica е посветен на това да демонстрира органичната естетика на природата чрез изделия, които превръщат всеки дом, включително крайградската къща, в автентично място, изпълнено с комфорт и топлина. Стенни обшивки и декори, плотове за баня и обзавеждане се изработват с изключително внимание към детайла, за да се гарантират дългият живот на продукта и уникалността във всеки проект.

Преди година екипът на Rustica се е справил със солидно предизвикателство в Австрия. За комплекс от планински къщи, тип шале, компанията получила поръчка за изработка на маса за хранене, която да побира 12 души, и да е със семпъл, но елегантен дизайн. Плотът с дебелина 8 см бил изпълнен от масивен дъб, а конструкцията от стомана – облечена с 1 см дъб.

Масата станала толкова масивна и тежка, че се наложило с кран да бъде поставена на терасата, а после да бъде демонтирана дограмата на прозорците, за да бъде внесена в трапезарията. Сега обаче клиентът се радва на единствена по рода си масивна маса, вписана елеагантно и естествено в интериора на основната къща в комплекса.

Магазин Estetiko

гр. София, Околовръстен път N 183, между Симеоново и Драгалевци

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Лае като куче, грухти като прасе и пее хита "Бел чао". Що е то? Верният отговор е изключително талантливият пагагал Джаро от София, който е хит в социалните мрежи не само в България, но и по света. Чудатата птица има десетки видеа в интернет, в които показва необикновените си умения. Последната му изява е изпълнението на римейка "Аз съм Джаро

Пред Темида са изправени да отговарят трите най-големи банди за телефонни измами, разбити през 2019 г.! На подсъдимата скамейка вече се пържат тарторите на ало мафията - Борислав Димитров-Бобито от Горна Оряховица, Димитър Серафимов-Келеша от Левски и Христо Атанасов-Пожарникаря от Ветово, както и аверите им, научи "България Днес"

Изложен е в музея в Ардино, после пътува за Турция Борислав РАДОСЛАВОВ Доган нарисува първия портрет на Наим Сюлейманоглу след неговата кончина. Рисунката с лика на олимпийския шампион по вдигане на тежести е изложен в общинския музей в Ардино. В родопското градче той ще остане до края на септември