По-добрият под от КАИ

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/8881288 www.24chasa.bg
Колекция Cortina

Прекрачвайки прага на крайградската къща вярваме, че бягаме от шумотевицата и потъваме в хармония, част от която е подът.

Той е с главна роля не само за интериорната концепция, но и като основополагащ елемент за качеството на обитаване във всяка зона вътре и навън. А с плочки с големи размери визията е модерна и с висок стил.
В кухнята подът трябва да е много устойчив на износване и колекцията ректифициран гранитогрес Cortina е отлично решение. Плочките в нея са големи 60х120 см, а дизайнът имитира вечно актуалния за извънградска къща естествен камък – и за вън и за вътре.

Плочите в серия Iberica са с размер 20.4х120.4 см, а цветовите варианти са три. Натурално светлото се превръща в сцена за обзавеждането, докато тъмнокафявото и бежовото „топлят“ помещението. Тези сценарии се разиграват с Iberica изключително успешно в дневната, но също и в спалнята. Именно в зоната за сън смелото решение да се поставят плочки на стената е напълно реално със сериите Iberica и Mykonos (30x60/60x60 см).

Бялото е вечна класика за банята, а мраморният дизайн мигновено й придава луксозно излъчване, като в серията Elada (20х50 см), при която изборът е между гладка и релефна плочка. Модерният заг-заг декор съчетава мрамора с актуални цветни принтове. С по-мащабен замах може да се действа с колекцията Whites (25.5x75.5 cм), която предлага и патчуърк декори в няколко цвята.

Един от най-използваните размери 30х60 см блести и интригува в две серии – Agatha и Verena, при които разнообразието в нюанси и текстури задава теми за банята като арт, нежност, романтика, спокойствие, шаби-шик и др.

Здравината е задължителна за настилките навън и Iberica, Cubo и Subway отговарят напълно на това изискване. Какво по-хубаво от естествения вид на пътеката от камъни навън? Ефектът е постижим и с гранитогрес от серията Cubo, чиито плочи са в два варианта – 30х60 см и 60х60 и в цветове и текстури с натурален вид.


Любителите на цимента може да се насладят на превъплъщението му чрез Subway, в която плочите са в три размера – 60x120 R, 60x60 R, 30x60 R, и в три нюанса сиво. Допълнена с актуален принт, колекцията е подходяща за интериорна и за екстериорна употреба.

Още интересни предложения може да намерите на www.kai.bg и на www.ceramica-fiore.com

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Лае като куче, грухти като прасе и пее хита "Бел чао". Що е то? Верният отговор е изключително талантливият пагагал Джаро от София, който е хит в социалните мрежи не само в България, но и по света. Чудатата птица има десетки видеа в интернет, в които показва необикновените си умения. Последната му изява е изпълнението на римейка "Аз съм Джаро

Пред Темида са изправени да отговарят трите най-големи банди за телефонни измами, разбити през 2019 г.! На подсъдимата скамейка вече се пържат тарторите на ало мафията - Борислав Димитров-Бобито от Горна Оряховица, Димитър Серафимов-Келеша от Левски и Христо Атанасов-Пожарникаря от Ветово, както и аверите им, научи "България Днес"

Изложен е в музея в Ардино, после пътува за Турция Борислав РАДОСЛАВОВ Доган нарисува първия портрет на Наим Сюлейманоглу след неговата кончина. Рисунката с лика на олимпийския шампион по вдигане на тежести е изложен в общинския музей в Ардино. В родопското градче той ще остане до края на септември