Новият брой на "Идеален дом": Вдъхновяващи интериори от 55 кв. м до 300 кв. м

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/8896493 www.24chasa.bg

От удобство на 55 кв. м до простор на 300 кв. м. Така може да се обобщят четирите български интериора, които публикуваме в новия брой на списание "Идеален дом".
Във всеки има оригинални решения не просто за успешно усвояване на пространствата, но и по отношение на материалите, мебелите, цветовете, принтовете, текстурите.

Не по-малко интересни са и двата проекта на чужди дизайнери, защото детайлите в тях се раждат заради особеностите на терена. И като става дума за местоположение, със сигурност впечатлява и къщата на Лазурния бряг, в която е живял Шон Конъри.
Представяме дизайнера със световна слава Елиа Недков, както и интригуващи новини от брандове в сферата на продуктовия и мебелен дизайн. Идеи за красиво обзавеждане, информация за актуални материали, за разумни инвестиции, съвети за градината и изкушаващи рецепти също са на страниците на новия "Идеален дом".

"Домашна атмосфера за гостите на София" - арх. Анна Коласанте

"С триъгълна форма сред хълмовете"

"Безкрайна гледка от стъкления контейнер"

Романтика в Ница за Шон Конъри
Романтика в Ница за Шон Конъри

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Пред Темида са изправени да отговарят трите най-големи банди за телефонни измами, разбити през 2019 г.! На подсъдимата скамейка вече се пържат тарторите на ало мафията - Борислав Димитров-Бобито от Горна Оряховица, Димитър Серафимов-Келеша от Левски и Христо Атанасов-Пожарникаря от Ветово, както и аверите им, научи "България Днес"

Изложен е в музея в Ардино, после пътува за Турция Борислав РАДОСЛАВОВ Доган нарисува първия портрет на Наим Сюлейманоглу след неговата кончина. Рисунката с лика на олимпийския шампион по вдигане на тежести е изложен в общинския музей в Ардино. В родопското градче той ще остане до края на септември

94-годишната жена живее на тъмно в дома си  Иво АНГЕЛОВ Баба Тодора не е излизала от дома си вече една година! Допреди месеци 94-годишната жена е здрава, ходеща и обичаща живота дама. За нещастие, краката й започват да отказват, появяват се болки в колената и Тодора започва да се придвижва с проходилка