Испански плочки и Rustica за красива баня

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/8906123 www.24chasa.bg

Тази толкова лична зона в дома не трябва да е просто функционално пространство, а и място, в което спокойствието доминира

Оформянето на банята много често е интригуващо предизвикателство, най-вече заради ограничената площ, но всъщност на тази малка сцена може да се разиграят красиви сюжети.

Например рустикалният – той винаги е актуален, особено за тези, които предпочитат топлината да обгръща дома навсякъде.

Мебели уникати

Новият бранд Rustica внася в мократа зона висококачествени мебели от дърво, включително плотове, рафтове, рамки. Те са изработени от употребявано дърво на възраст между 50 и 200 години, добивано най-често от стари български къщи чрез извличане и на сърцевината, за да присъства и превъзходният златист цвят. Преди да се превърне в уникални продукти, материалът преминава 9 различни процеса на обработка, които гарантират освен красивия външен вид, също качествата, необходими за експлоатация в мократа зона.

Стена и под в хармония

Балансът в интериора зависи от правилното комбиниране на материали, текстури, цветове, принтове. В банята на пода и стените се пада ключовата роля да са сцена за мебелите, затова подборът им изисква внимателна преценка. От Estetiko предлагат съчетаване на мебелите от бранда Rustica с големи плочки. Показват и как това става на практика – чрез реализиран проект за баня, в която плотът, рафтовете и рамката на огледалото се съчетават напълно с пода и стените. И причината е в използваните покрития. За стената това са Ersa на испанската марка Prissmacer. С размер 36х80 см тези плочи впечатляват с интересната си матова текстура и пластика, които стоят много естествено, особено в светлосенките.

За пода от Estetiko са заложили на ефектните нови плочи Chester Black на испанския бранд Dual Gres. Те са с размер 45х45 см и с принт, добавящ доза артистичност.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Баровеца, Димана и Ашли пеят и преподават едновременно  Фолкпевицата Димана, която изгря на чалга сцената преди 15-ина години, е преподавател по музика в училище "Княз Александър I" в Пловдив. Тя преподава на деца, след като се дипломира в специалност "Музикална педагогика" в Пловдивския университет

Ивайло Найденов е от вълната талантливи юноши на "Левски", които получават шанс за изява в тежкия за клуба момент. 22-годишният играч е титуляр на десния фланг на "синята" защита този сезон. Той наследи на поста бившия капитан Живко Миланов. По време на кариерата си при юношите той се подвизаваше като халф и все още се напасва на новата си позиция

Унизителните заплати принуждават актьори да се кривят на екрана КОЙ Е ТОЙ Владимир Ковачев е на 27 г., от София. Завършва Академията за театрално и филмово изкуство със специалност "Актьорство за драматичен театър", но съдбата го отвежда в Българската национална телевизия, където започва като координатор в "По света и у нас"