СПА, море и достъпни цени на имотите в Айвазовски парк в Поморие

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/8909745 www.24chasa.bg

COVID накара българските семейства да се замислят за имот на морето

Инвестицията във ваканционен имот започна все по-уверено да се настанява в плановете на българските купувачи. Събитията у нас и по света ни карат да помислим за алтернативно съхранение на спестяванията си, сдобивайки се с „втори дом” сред природата. За щастие на родното Черноморие можем да намерим добра комбинация от достъпни цени, природни дадености и качествени проекти.

Предложение, което не можем да подминем, е Айвазовски парк в Поморие. Комплексът залага на комбинация от СПА и морска ваканция, много зеленина и лесен достъп. Балнеоложкият център се намира на едва 100 метра, на толкова е и морският бряг. На няколко минути е центърът на Поморие.

Ако имате нужда от богата растителност и много зеленина, Айвазовски разполага с голям вътрешен парк само за собствениците в комплекса.

Инвеститор на проекта е Green Life Development & Resorts - компания, реализирала проекти като Green Life Sozopol и Green Life Bansko.

„Клиентите, които избират Поморие, търсят изгодни решения с възможност за целогодишно ползване, изградена инфраструктура и градска среда на живот. Предлагаме им гъвкави варианти за сделка – покупката в етап на строеж дава по-голям избор за етаж, изложение, вътрешно разпределение. Купувачите могат да се възползват и от опциите за разсрочено плащане и различни схеми на погасяване”, коментира Теофил Петров, изпълнителен директор на Green Life Development & Resorts.

Студията в комплекса започват от цени под 19 000 евро, апартамент с една спалня струва около 35 000 евро, а с две – под 60 000 евро. Айвазовски парк има 4 готови фази с жилища и гаражи, като предстои и завършването на още една през 2021 година.

„Комплексът е достъпен за голям брой български домакинства, при това без необходимост да ползват заемен ресурс. Клиентите ни обикновено са семейства с деца или хора над средна възраст, които съчетават почивка с лечебни процедури в минералните извори. Общото между двете групи е, че търсят тихо и спокойно място за отдих, с лесен достъп от Бургас и София. Предвид сегашната ситуация именно желанието за „бягство“ от града при непредвидени обстоятелства е допълнителен мотив за покупка на второ жилище в локация с природни дадености и възможност за обитаване през цялата година”, казва Екатерина Желяпова, търговски директор направление „Ваканционни имоти“ на Green Life Development.

По думите ѝ немалка част от собствениците в Айвазовски парк живеят в Поморие целогодишно. Градът е с красива природа, мека зима, приятно лято и дълга топла есен.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Лае като куче, грухти като прасе и пее хита "Бел чао". Що е то? Верният отговор е изключително талантливият пагагал Джаро от София, който е хит в социалните мрежи не само в България, но и по света. Чудатата птица има десетки видеа в интернет, в които показва необикновените си умения. Последната му изява е изпълнението на римейка "Аз съм Джаро

Пред Темида са изправени да отговарят трите най-големи банди за телефонни измами, разбити през 2019 г.! На подсъдимата скамейка вече се пържат тарторите на ало мафията - Борислав Димитров-Бобито от Горна Оряховица, Димитър Серафимов-Келеша от Левски и Христо Атанасов-Пожарникаря от Ветово, както и аверите им, научи "България Днес"

Изложен е в музея в Ардино, после пътува за Турция Борислав РАДОСЛАВОВ Доган нарисува първия портрет на Наим Сюлейманоглу след неговата кончина. Рисунката с лика на олимпийския шампион по вдигане на тежести е изложен в общинския музей в Ардино. В родопското градче той ще остане до края на септември