Дизайн: Чанта за динята (ВИДЕО)

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/8928214 www.24chasa.bg
Снимка Тцукия Кабан

Всеки се е сблъсквал с проблема с неудобството да си занесе динята у дома, а в Япония дори започнаха отглеждане на едрия плод в калъпи, за да става квадратен и да е по-лесно съхранението в хладилника.
Сега японският дизайнер Тцукия Кабан направи чанта за носене на диня, която е част от негов проект, наречен The Fun of Carrying.

Той насърчава дизайнерите да създават игриви обекти, свързани с пазаруването и носенето. Чантата за диня е изработена от кожа от занаятчията Юсуке Кадои и е с кръгла форма и солидна дръжка.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Лае като куче, грухти като прасе и пее хита "Бел чао". Що е то? Верният отговор е изключително талантливият пагагал Джаро от София, който е хит в социалните мрежи не само в България, но и по света. Чудатата птица има десетки видеа в интернет, в които показва необикновените си умения. Последната му изява е изпълнението на римейка "Аз съм Джаро

Пред Темида са изправени да отговарят трите най-големи банди за телефонни измами, разбити през 2019 г.! На подсъдимата скамейка вече се пържат тарторите на ало мафията - Борислав Димитров-Бобито от Горна Оряховица, Димитър Серафимов-Келеша от Левски и Христо Атанасов-Пожарникаря от Ветово, както и аверите им, научи "България Днес"

Изложен е в музея в Ардино, после пътува за Турция Борислав РАДОСЛАВОВ Доган нарисува първия портрет на Наим Сюлейманоглу след неговата кончина. Рисунката с лика на олимпийския шампион по вдигане на тежести е изложен в общинския музей в Ардино. В родопското градче той ще остане до края на септември