Жилища от 58 до 800 кв. м в новия брой на сп. "Идеален дом"

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/9065323 www.24chasa.bg

Невероятно разнообразие от интериорни идеи се крие в страниците на новия брой на списание "Идеален дом". Показваме фантастични решения и трансформации в името на комфорта, реализирани на площ между 58 и 800 кв. метра.

Ще откриете и чудесни практически съвети за отоплението в дома и мястото за учене на децата, ще се докоснете до таланти на двама дизайнери с различен опит и от различни поколения, ще се насладите на оригинални кулинарни рецепти и на нестандартна идея за градината на балкона.

"С графичен образ и мъжки характер" - арх. Ивета Попова, АТГ дизайн

"Тюркоазено настроение" - арх. Маргарита Темелкова

"Приключения на тавана на Лиза и Макси" - Румяна Кирова, Лина Феслер

"Рестарт и още една спалня за стария дом" - Татяна Станчева

"Сценография с щедра светлина" - "Сфумато-дизайн"

"800 кв. м за фамилията с трима синове" - Евгения Жданова

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена