"Гора" в буркан чисти въздуха (ВИДЕО)

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/9101613 www.24chasa.bg

Briiv е миниатюрна "гора", затворена в буркан, чиято мисия е да прочиства въздуха, а дизайнът му е създаден така, че да се впише и в домашен и в служебен интериор. Освен това няма нужда от поливане.

Филтърът в системата е направен от 100% натурални и рециклируеми компоненти - мъх, кокосов орех, въглища и овча вълна. Briiv ефективно чисти от малки твърди частици, прах, алергени, бактерии и спори на плесени.

Мъхът улавя по-големите частици, кокосовият орех се грижи за вредните вещества, а въгленът пречиства и гарантира добрата миризма в помещението. Тайното оръжие на Briiv е овчата вълна, от която е основният филтър. От нея са и филтрите, разработени от НАСА за космическия кораб "Орион", като сред най-важните им качества е това, че са биоразлагаеми. Вълната, която се използва за Briiv, идва от Нова Зеландия - от породата Астино.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Любослав Пенев, Стойчо Младенов, Златомир Загорчич или Миодраг Йешич? На "Армията" отново се търси треньор, който да върне европейската слава на големия ЦСКА и да се бори с "Лудогорец" за шампионската титла. "Нужен ни е човек, който е израснал в ЦСКА и е наясно с морала, изискванията и традициите на клуба - коментира пред "България Днес"

Фаворитът за нов треньор на "Левски" Славиша Стоянович ще заложи на предимно български екип. За разлика от предишния му престой на "Герена", сега той ще заложи на родни помощници. По всяка вероятност в щаба му ще има само един чужденец, който ще дойде с него. Това със сигурност няма да е дясната му ръка в отборите

Невероятната хърватка Дона Векич се отдаде на пълен релакс по време на пандемията. Дългокраката тенисистка намери райско местенце в италиански курорт и очевидно няма намерение да участва повече по турнири до края на сезона. Бившето гадже на Стан Вавринка още не може да преживее раздялата. Двамата бяха заедно в продължение на няколко години