Знаете ли какво се случва, ако добавите аспирин към прането?

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/9109450 www.24chasa.bg
Снимка Pixabay

На всеки е приятно дрехите му да ухаят приятно и да са чисти. Случва се обаче да се окажем с петно, което се премахва трудно.

Има едно проверено във времето решени, достъпно за всички и лесно за приложение. Това е аспиринът.
Той може да се справи и с най-големите замърсявания в тъканите, но се изисква малко търпение. Необходимо е зацапаната дреха да се накисне за нощ в гореща вода, в която сте поставили 5 таблетки аспирин от 500 мг, предварително стрити на прах.
На сутринта извадете прането от легена и го прехвърлете в пералнята, като добавите в отделението за препарат още 5 таблетки. После пуснете любимата си програма за изпиране.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Любослав Пенев, Стойчо Младенов, Златомир Загорчич или Миодраг Йешич? На "Армията" отново се търси треньор, който да върне европейската слава на големия ЦСКА и да се бори с "Лудогорец" за шампионската титла. "Нужен ни е човек, който е израснал в ЦСКА и е наясно с морала, изискванията и традициите на клуба - коментира пред "България Днес"

Фаворитът за нов треньор на "Левски" Славиша Стоянович ще заложи на предимно български екип. За разлика от предишния му престой на "Герена", сега той ще заложи на родни помощници. По всяка вероятност в щаба му ще има само един чужденец, който ще дойде с него. Това със сигурност няма да е дясната му ръка в отборите

Невероятната хърватка Дона Векич се отдаде на пълен релакс по време на пандемията. Дългокраката тенисистка намери райско местенце в италиански курорт и очевидно няма намерение да участва повече по турнири до края на сезона. Бившето гадже на Стан Вавринка още не може да преживее раздялата. Двамата бяха заедно в продължение на няколко години