Екологично почистване на баня, душ и тоалетна - вече е възможно с Три Био

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/9214050 www.24chasa.bg

Свикнали сме да мислим, че отстраняването на сериозни замърсявания, натрупан котлен камък и следи от измиващи продукти е възможно само със силни и агресивни препарати.

Американския бранд Три Био идва, за да ни покаже, че тези разбирания са остарели и напълно погрешни. Със силата на природата и съвременната наука, марката разработва свой каталог от почистващи препарати за дома и офиса, които са едновременно нежни и високо ефективни.

Каква е тайната на препаратите Три Био, какви са незаменими им предимства и какви продукти за баня, душ и тоалетна ще откриете в техните формули? Научете в следващите редове.

Природното почистване от Три Био: без компромис със здравето и хигиената

Препаратите на Три Био са създадени с грижа за човека, грижа за природата и грижа към повърхностите.

Формулите на марката са разработени на принципите на пробиотичното и ензимното почистване. Те използват биологично активни организми, които разграждат мръсотиите на клетъчно ниво, оставяйки повърхностите стерилно чисти без използване на агресивни съставки.

Резултатът? Чист дом, безопасен за използване от бебета, малки деца, възрастни хора, домашни любимци, хора с алергии и като цяло: всички, които се стремят да водят природосъобразен начин на живот.

Три Био е носител на няколко различни еко сертификата, които гарантират безопасността, хипоалергичността и природосъобразността на техните почистващи препарати.

Три Био: еко продукти за баня, душ и тоалетна

Ако събирате своята нова еко артилерия за почистване на санитарни помещения в домашни или индустриални условия, можете да се доверите на следните предложения от Три Био:

Пробиотичен препарат за почистване на баня, душ и тоалетна. Създаден за бързо и ефективно почистване на вани, мивки, душ кабини, санитарен фаянс, тоалетни чинии и др. Нежната му формула може да се използва върху повърхности от всякакъв вид, включително керамика, порцелан, фибростъкло и неръждаема стомана. Препаратът не само хигиенизира, но и възвръща балансираната микрофлора, като гарантира нулев риск от надраскване или повреда по време на чистене.

- Еко натурален препарат за тоалетни чинии. Предлаган и в специален вариант за премахване на ръжда, този продукт премахва мръсотия и варовик за минути, като оставя тоалетната чиния перфектно хигиенизирана. Без ужасната миризма на химия, без нужда от допълнителна защита на кожата и без опасност от нараняване на повърхностите: той образува устойчив защитен слой и гарантира дългосрочен ефект на чистота и свежест.

- Еко препарат за почистване на стъкла. Независимо дали става въпрос за прозорците на дома Ви, за стъклото на душ кабината или за огледалата в банята - тази формула гарантира отлични резултати със 100% растителни и минерални съставки. Тя разгражда мазнините, остатъците от сапун и механичните замърсявания, като същевременно полира и осигурява перфектен блясък.

- Био препарат за почистване на канализация. Ако жилището Ви има септична яма или друг вид автономна канализация, Вие вече сте наясно, че следва да полагате изключителна грижа за своята канализация. Препаратът за почистване на канализация на Три Био успешно отпушва бавно оттичащи се и запушени канали, елиминира източниците на неприятни миризми и унищожава болестотворните бактерии. И всичко това: без рискове за околната среда или собственото Ви здраве.

За Вашия комфорт здравословна грижа за хигиената, Три Био предлага също така натурални течни сапуни, пробиотични отстранители на миризми и екологично чисти препарати за под. Артилерия, с която можете да накарате както банята, така и целия си дом да за изглежда и да функционира безупречно.

Три Био: вече и в България

След като печели симпатиите на милиони потребители отвъд океана и в други държави в Европа, Три Био вече е и на родния пазар.

Официален вносител и дистрибутор на американския бранд за страната е Зизито БГ. Продуктите на Три Био можете да намерите както на сайта на вносителя, така и в търговската мрежа. Достатъчно е да потърсите най-близкия добър магазин за грижа за дома, офиса или детето.

Защото всички ние сме различни, но споделяме по минимум две общи отговорности: за собственото си здраве и за бъдещето на нашата планета.