През 2020-та: Между 2,5 милиона и 100 милиона долара искат за звездни имоти (ВИДЕО)

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/9359789 www.24chasa.bg

През 2020 година на пазара в Северна Америка и Европа се появиха примамливи имоти, принадлежали на звезди от световна величина.
Цените варираха от 2,5 милиона до 100 милиона долара, като някои бяха купени бързо, а други все още търсят новите си собственици.
Ето кои са 10-те топ имота, свързвани със знаменитости, според агенцията TopTenRealEstateDeals, която ни предостави кадрите.

* Победителката в American Idol през 2002-а Кери Кларксън се изявява в последните години и като успешен декоратор. Неотдавна тя обяви за продажба за $9,995 млн. къщата си в Енсино, Калифорния.
* Невероятната къща в Ница, принадлежала на Шон Конъри, в която са снимани сцени от един от филмите за Джеймс Бонд, също е на пазара. Продава се за 33,87 милиона долара.
* Джон Леджънд и съпругата му Криси Тайгън продадоха къщата си в Бевърли Хилс за $23,95 милиона. Тя е смятана за една от най-красивите в района.

* Тази година бе продадена и къщата в Бевърли Хилс, за която се знае, че някога е била любовното гнездо на бившите съпрузи Брад Пит и Денифър Анистън. Сделката бе осъществена за 32,5 милиона долара.
* За 100 милиона долара на пазара е имотът в Малибу, в който между 2000 и 2010 година живяха актьорът Пиърс Броснан и съпругата му Кели Шайе. Наречена "Къщата на орхидеите", постройката се отличава с мащаба си и с оригинални елементи, много от които повлияни от Азия.
* Марк Антъни наскоро обяви продажбата на къщата си в Южна Флорида, в която има 12 спални, и поиска за нея $27 млн.