Доналд Тръмп се премести в имение с 58 спални, Иванка ще дава $40 000 месечно за наем (ВИДЕО)

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/9444529 www.24chasa.bg

Доналд Тръмп предаде президентския пост в САЩ, а с него администрацията напусна и дъщеря му Иванка, която бе "дясна" ръка на баща си в Белия дом.
И семейството замени Вашингтон с топлината на щата Флорида. Иванка, съпругът й Джаред Кушнър и трите им деца ще живеят временно в луксозния комплекс Arte в района на Маями Surfside. Наемът за жилището на брега на океана е 40 000 долара месечно. Според медии в САЩ е предплатено за година.

А причината е, че се планира в следващите 12 месеца да бъде построено имението на Иванка и Джаред на остров Индиан Крийк край Маями. Те закупиха от Хулио Иглесиас парцела малко преди Нова година за 30 милиона долара. Наричат мястото "Бункера на милиардерите", защото там живеят или притежават имоти известни богаташи, които плащат щедро за охрана.

Мястото не е избрано случайно - то е недалеч от имението Mar-a-Lago, притежание на Доналд и Мелания Тръмп. Именно в него доскорошната президентска двойка се настани. Имотът разполага с 58 спални и 33 бани, стаите в него са общо 126, като едно от крилата представлява специален клуб, в който са се вихрели пищни купони.
Това е и мястото, на което Тръмп по време на мандата си заведе китайския президент Си Дзинпин и японския премиер Шиндзо Абе.