Ето какво не бива да купуваме онлайн, ако ще правим ремонт

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/9456370 www.24chasa.bg
снимка pixabay

В интернет вече може да се купи всичко, но когато става дума за ремонт, е добре да знаем с какво не бива да рискуваме.
* Трябва много да се внимава с тапетите. Най-разумно е да ги разгледате добре във физическия магазин - каква е текстурата им, какви са точните цветове, да поговорите със специалист относно това как да ги комбинирате с мебелите, осветлението, подовите настилки. Премислете много добре преди покупката, ако сте любители на по-едрите принтове.

* Лесно мое да се поведете относно реалния цвят на една боя, ако я избирате онлайн. И причината е, че всеки монитор излъчва с различен оттенък, дори и незабележим на пръв поглед. Затова е по-добре да отидете в магазина и намясто да откриете точния цвят, който ще пасне на интериорната идея.
* Внимавайте и с текстила! И него няма как да оцените точно онлайн. Не само заради цветовете и текстурата, а и заради преценката за качество и личното усещане на допир.
* Ламинатът, гледан през екран, също би могъл да направи лъжливо добро впечатление. Или напротив - да създаде несправедливо грешно само заради кадъра. Затова идете в магазин, разгледайте достатъчно предложения и изберете това, за което сте убедени, че ще направи дома идеален!