Сандра Бълок взе $4,2 млн. за красива къща и парцел на остров (ВИДЕО)

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/9485149 www.24chasa.bg
снимки и видео toptenrealestatedeals

Носителката на "Оскар" Сандра Бълок се сбогува с ваканционния си имот на остров Тиби в американския щат Джорджия, след като го продаде за над 4 милиона долара. Името на купувача не е извество, знае се обаче, че сделката е не само за къщата, а и за още един парцел в района. Бълок пусна вилата на имотния пазар още през 2019-а, като тогава искаше 6,5 милиона долара. Тя придоби имота през 2001 година за $1,5 млн.

В него има две къщи - основната, с площ 213 кв. м, и втора за гости от 265 кв. м. В тях са разположени общо 7 спални и 6 бани. Главната постройка е с обширни веранди, както и с просторна дневна, отворена към второто ниво, в която има и камина. Белият цвят и ракитата са основни елементи в интериора, които го правят светъл, лек и много приятен, с изразен летен привкус.

В имота комфортно могат да пребивават до 12 души, които имат на разположение басейн, фитнес, игрище за баскетбол, стая за игри, артистично ателие, както и директен персонализиран достъп до красив плаж с бял пясък на брега на Атлантическия океан. Преди да продаде къщата Бълок я отдаваше под наем срещу 1400 долара на вечер при престой от минимум три нощи.

Сандра Бълок взе $4,2 млн. за
красива къща и парцел на остров (ВИДЕО)