Изискан стил в дърво, но с гранитогрес от KAI Group

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/9637830 www.24chasa.bg

Уютът на дървото никога няма да излезе от мода за жилищния интериор, не само заради създаването на безценно усещане за дом, а и защото се вписва в различни стилове. Съвременен, минималистичен, скандинавски, индустриален, класически, средиземноморки, ар деко - дървото е навсякъде, за да добави нотка топлина. Развихрените композиции с него са безкрайно богати в шаби-шик и рустик и за тях даже не ни трябва...дърво. Присъствието му е възможно чрез качествен гранитогрес и то навсякъде - в кухнята, на стените, в спалнята, в дневната, в детската стая.
Следвайки последните тенденции атмосферата в дома да изглежда естествена и изискана, от KAI Group предлагат две нови серии, в които плочите са с размер 15,5 х 60,5 см.

Alpino - три нюанса красота
Серията Alpino е създадена, за да предостави оригинални възможности за комбиниране на три основни нюанса с орнаменти в същите тонове. Бежово, кафяво и сиво с дървесен дизайн в самостоятелна роля или в комбинация с плочите с деликатни декорации са идеални за спалнята, дневната, пода и гърба на кухнята, банята.

Bochemia - състарено, но актуално
Серията Bochemia е изключително ефектна и не по-малко актуална от Alpino, защото дизайнът й без съмнение е перфектният за любителите именно на шаби-шик и рустик.
Визията на състарено дърво се превъплъщава в три вида плочи - в бяло, зелено и синьо, като всеки вариант прилича на безкрайно море от приятна повърхност, върху която ти се иска да пристъпваш или често да докосваш. Bochemia създава усещане за свежест и може да се използва дори за детската стая.

Гранитогресът се отличава с трайност и издържливост, включително на резки температурни промени и на много голямо натоварване. В гранитогресните плочи няма пори и затова абсорбирането на вода е около 0,05%, което ги прави подходящи не само за кухни, но и за бани.
KAI Group предоставя богат избор от висококачествени подови, стенни керамични плочки и гранитогрес, за които информация може да откриете на www.kai.bg, както и на www.ceramica-fiore.com.