Български апартамент обявен за №1 в Европа (ВИДЕО)

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/9683919 www.24chasa.bg
Апартамент Mirrorland

Проектът Mirrorland на ATG Design спечели отличието за Европа в категория Show Home Residential Apartment на International Property Awards.
Това е поредното признание за българско студио за архитектура и интериорен дизайн в последните няколко месеца. В края на 2020 г. проектът Mirrorland и неговият луксозен апартамент близнак - Naturalista, грабнаха 5-звездни отличия за най-добри интериори в България на престижните The European Property Awards 2020-2021, а функционален дом, наречен Starbucks, и разположен в центъра на София, получи награда от BigSEE Interior Design Awards.

И трите проекта са дело на ATG Design – едно от водещите български студиа за архитектура и дизайн. "Това е много силно признание от професионалната общност на международно ниво и вярвам, че ще утвърди качеството, оригиналността и функционалността на решенията, които ATG Design имплементира“, коментира арх. Радосвета Попова, основател на студиото.
Интериорът на Naturalista, чиито автор е арх. Ивета Попова, e носител също така на първа награда за частен интериор в годишните награди "Къща на годината 2019" на сп. "Идеален дом" и има номинация на German Design Awards 2020 в категория „Интериор“.

Апартамент Naturalista

Апартамент Starbucks