Вариации за външни пространства от KAI Group

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/9725141 www.24chasa.bg

Вече няма нужда оформянето на красивото външно пространство да отнема много време, защото може да се направи с големи и стабилни плочи гранитогрес, които не изискват лепене.

Произвеждат се от KAI Group и са с размери 60х60 см, като дебелината е 2 cм. Именно тя позволява директното им полагане върху различни повърхности – трева, пясък или камъни. Така се осигурява по-голяма стабилност върху основи, които са по-малко компактни или е вероятно да се разместят и утаят с течение на времето.

Както при градинската настилка плочите остават в позицията си дори без фугиране, поддържайки се една друга и благодарение на чакълестата основа. А това осигурява и отлично оттичане на дъждовната вода. Когато се налага извършването на рутинни операции по поддръжка като ремонт или подмяна на тръби или електрически кабели, плочите може лесно да бъдат отстранени, тъй като трябва просто да бъдат преместени, а после бързо върнати на мястото им.

Точно удобството по отношение на поставянето и поддръжката прави тези гранитогресни плочи изключително гъвкави откъм функционалност. Защото с тях може да се създават различни конфигурации, съобразени изцяло с даденостите на външното пространство като площ и разположение. А вариациите в цветовата гама позволяват изграждането на композиции, край които времето, изкарано със семейството и приятелите, е гарантирано удоволствие.

Още интересни предложения може да намерите на www.kai.bg, както и на www.ceramica-fiore.com

Вариации за външни пространства от KAI Group

Вариации за външни пространства от KAI Group