Да се смразиш от удоволствие

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/9813516 www.24chasa.bg

Хладилниците Bespoke на Samsung правят персонализирания дизайн достъпен за всеки дом

Обзавеждането на дома може да се превърне в истинско предизвикателство, особено когато става въпроса за уредите. Вградените могат да станат част от цялостния дизайн, но имат един основен недостатък - трудно се преместват, ако решите да отидете в друго жилище. Смяната им също не е лесна, ако решите да обновите интериора. Стандартните уреди не винаги могат да бъдат напаснати по най-добрия начин към мебелите.

Решение на дилемата, и то повече от сполучливо, има - това са уредите от серията Bespoke на Samsung и по-конкретно хладилниците и фризерите. С тях получавате предимствата на вградените и самостоятелните уреди, които можете да променяте според усещанията ви за цветове, текстури, разположение в жилището и навици при пазаруване. Това става възможно благодарение на две основни отличиталени характеристики: персонализиран преден панел, който съответства на вашия декор и стил, и свобода при комбинирането на модулите хладилници и фризери.

Гъвкавост, по-достъпна отвсякога

Тази гъвкавост досега не съществуваше при уредите за дома, но хладилниците Bespoke са нещо повече от продукт, предназначен за дома - това е възможност за персонален дизайн в кухнята като по поръчка, но без допълнителните разходи за това. През последната година все повече хора все по-често си оставаха, а това доведе до желанието им да обновяват домовете си.

Хладилниците Bespoke и останалите уреди от серията променят коренно представите за персонализиран дизайн – сега той е по-достъпен. Bespoke е нещо повече от начина, по който изглежда продуктът - модулната система позволява да се свързват различни компоненти. Налични са разнообразни варианти, хладилници и фризери с различна височина и разпределение Според нуждите може да се добави допълнителна колона като хладилник или фризер. Samsung разполага и с богата гама от панели и модели за врати с множество цветови варианти.

Дизайн, съчетан с върхови технологии

Решението хладилник от серията Bespoke да стане част от дизайна се улеснява от технологични характеристики от най-висок клас. Ето и най-иновативните от тях:

Дигиталният инверторен компресор автоматично регулира собствената си скорост според нуждата от охлаждане. И използва до 50% по-малко електроенергия. Няма нужда да се притеснявате за шума при работа - той е едва 35 dB, което означава, че е тихо като в обществена библиотека. Добавен е сертификат за работа в продължение на 21 години, подкрепен от 10-годишна гаранция.

Система Power Cool - с натискането само на един бутон се издухва силно изстуден въздух в хладилника, за да охлади бързо хранителните продукти или любимите ви напитки. Power Freeze е друга опция, която изпраща силна струя изстуден въздух във фризера. Това върши чудесна работа за замразяване или стягане на вече замразена храна и за приготвяне на лед.

Кутията Optimal Fresh+ може да се използва като чекмедже или да се раздели на две зони с различна температура. Едната част да е по-студена, което гарантира, че месо или риба остават свежи два пъти по-дълго. Другата част съхранява свежестта на плодове и зеленчуци.

Технологията SpaceMax използва специална изолация, която позволява стените на хладилника да са много по-тънки без компромис с енергийната ефективност. Това дава повече място за съхранение без увеличаване на външните размери. За намаляването на дебелината на хладилника от Samsung са разработили по-нова, по-ефективна изолация.

Humidity Fresh запазва по-дълго оригиналната текстура и вкус на малотрайните храни. Достатъчно е само да се настрои степента на влажност в чекмеджето Humidity Fresh+ със завъртане на контролния бутон. Така се създава идеалната среда за съхранение на плодове и зеленчуци, които да останат хрупкави, свежи и сочни.

Metal Cooling - металната плоча, металният рафт и плоският метален канал задържат студа в хладилника и помагат за възстановяване на зададената температура, когато се затвори вратата. Освен това изглеждат стилно и лесно се почистват с кърпа.

Twin Cooling Plus оптимизира температурата и влажността във вътрешността на хладилника и фризера, като използва система от изпарители и вентилатори. Така храната се съхранява при най-подходящите условия, което запазва естествения вкус и аромат и предотвратява смесването на миризми.

Лесен достъп до продуктите

А чудесен завършек на екстрите е лесният достъп до продуктите в дъното на хладилника. Понякога е трудно да се намери нужния продукт, защото останалите го скриват от погледа. На помощ идва плъзгащият се рафт, който дава възможност за по-ефективна наредба и опция за разместване и бърз достъп до продуктите в дъното и ъглите на хладилника.

Още не можете да си го представите? На страницата на Samsung иматe на разположение дигитален симулатор, чрез който да откриватe възможностите и да изберeте своята конфигурация, цветове и текстури, които идеално подхождат на кухнята ви.