Баня като сред природата от KAI Group

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/9881059 www.24chasa.bg
Epoca

Впечатляващата визия на банята е въпрос на личен избор, но за изпълнението й качествените материали са задължителни.

KAI Group предлага множество варианти, а трите нови серии са за всички, които предпочитат излъчването в това толкова лично пространство да е много близко до природата. Наречени Valley, Epoca и Tempera, сериите се отличават с огромни възможности за създаване на уникални дизайни. А ректифицираните плочи в Epoca и Tempera позволяват постигането на съвършена точност във всяка повърхност, в която са включени.

Epoca пресъздава визията на естествен камък в универсален сив цвят и е подходящ избор за основа на всякакъв тип интериори в банята. Визията е едновременно класическа и модерна заради разнообразието от декоративни елементи, всеки добавящ специфично излъчване. 3D структура като райе, орнаменти като листа или като шеврон, 2 вида артистични мозайки - хексагони и зигзаг, са елегантните допълнения за неповторимост. Предлагат се и вариации в бежово и натурал, а със серията отлично се съчетават плочки от гранитогрес в размер 45х45 см. Дизайнът в Epoca е толкова органичен, че пренася и в банята съвършената хармония на природата. А ефектът може да бъде успешно подсилен с добавянето на плочки с дървесен дизайн, като Carve 15x90 см в бежово.

Tempera е с дизайн, имитиращ вечно актуалния травертин, и това гарантира уникалността във всеки сантиметър от банята. Чрез естествените и успокояващи тонове серията осигурява хармонична визия, като декорите са два - Tempera Print бежов и Tempera Deco Set Leaves кафяв, допълнени с мозайка 30х30 см. Визията се обогатява успешно с 3D структура Tempera Onda. Гранитогресът към Tempera е с размери 45х45 см, като много добра е комбинацията и с гранитогрес с дървесен дизайн Amarante 20x120 R беж.

Valley е впечатляващо гъвкава по отношение на съчетанията и постигането на различно стилово внушение. От строго излъчване с класически привкус до деликатност чрез по-топли земни тонове серията се предлага в три декора - Valley Patchwork сив, Valley Geometircs сив и Valley Art бежов. Но красивите съчетания не се изчерпват с тях, защото може да се добави 3D структура като вълни. Valley се комбинира чудесно с гранитогрес в размер 45х45, както и с гранитогрес с дървесен дизайн, например Jatoba 15.5x60.5 см кафяв и Sierra 15x90 см в същия цвят.

Още за продуктите на KAI Group на kai.bg и на www.ceramica-fiore.com