Somfy WireFree: направете "умния" си дом още по-смарт

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/9881113 www.24chasa.bg

Искате да направите следващата стъпка към по-модерно жилище? Сега е точният момент да инвестирате в смартуправление на слънцезащитните решения. Нашите партньори от Somfy представят ново, изцяло безжично решение за автоматизация на руло-щори и ден&нощ щори.

Новите мотори Somfy WireFree са създадени така, че да пасват на най-популярните щори, които предлагаме в "Камакс". Това лесно за инсталиране smart home решение е напълно безжично и се задвижва от висококачествени литиево-йонни батерии. А поддръжката? По-лесна е от всякога - нужно е да презареждате батериите само веднъж или два пъти годишно. А ако използвате и опцията за слънчево зареждане, и този процес ще бъде напълно автоматизиран.

Възползвайте се на максимум от възможностите на WireFree слънцезащитата

С възможностите, които ви разкрива смартрешението Somfy WireFree, е лесно да постигнете точния баланс между естествена и изкуствена светлина, да създадете усещане за уединеност или търсеното от вас настроение. Имате и допълнителни опции за управлението, като гласови команди, с които ежедневните задачи вкъщи не само са улеснени, но и са много по-забавни!

Иновативна технология, с която ще създадете мечтаната визия

Somfy WireFree моторите са напълно съвместими с най-популярните решения за слънцезащита на "Камакс". Стремите се към класическа или минималистична визия? Можете да използвате Somfy WireFree с любимия си дизайн текстилни руло-щори. Имате по-смела идея и искате да се откроите с нестандартен принт? Моторът може да се използва и за моделите Ден и Нощ. Можете да сте напълно спокойни - при инсталирането домът ви ще остане непокътнат! Somfy WireFree се инсталира без никаква нужда от пробиване или други ремонтни дейности. С това смартрешение изцяло ще си спестите и разходите за електротехник и окабеляване.

Създайте дом, който допълва вашия неповторим лайфстайл

Благодарение на иновативната безшумна технология на моторите Somfy WireFree ще се насладите на повече спокойни моменти, когато сте се уединили в любимото си кътче. И тъй като щорите ви няма да имат необходимост от дръжки или корди за ръчно управление, ще създадете по-безопасна среда за децата и домашните си любимци.

Оставете смарттехнологията да свърши цялата работа!

Благодарение на предимствата на smart iO моторите на Somfy и смартхъба TaHoma PRO без никакви усилия ще автоматизирате ежедневни задачи - като например да нагласите руло щорите в дневната. Активирайте таймери, за да създадете сценарий за движение и да симулирате присъствие. Може да се възползвате от това предимство както за интериорните решения, така и за външните ролетни щори. Възползвайте се от смарт възможностите на максимум, като използвате дистанционно мобилно приложение или дори гласови команди. Smart iO протоколът е съвместим с другите продукти от портфолиото на Somfy, а също и с някои от най-популярните smart home брандове. Така получавате максимална гъвкавост и много възможности да автоматизирате дома си.