Изяществото и луксът са от Sferahome

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/9894750 www.24chasa.bg

Смели мечти и идеи, вдъхновени в световни мегаполиси, но и в малки провинциални кътчета, стоят зад създаването и успеха на Sferahome, брандът, чрез който във всеки дом влизат изящество и лукс.

Aранжименти, излъчващи топлина, елегантност, стил, актуалност, ексклузивност, са сред традициите на марката. А изобилието от продукти развихря фантазията за ролята на всеки от тях на сцената на интериора и екстериора от висока класа. Защото от Sferahome избират за клиентите си най-доброто, ексклузивно и ново, излязло от ръцете на изявени дизайнери и марки от Европа. Традиционни и модерни мебели, текстил, осветление, аксесоари за декора, изделия от стъкло, подаръци са в гамата от продукти, доказващи изключителността на българския бранд и в красивия физически магазин в София на ул. "Цар Иван Шишман" 31, и в онлайн магазина на sferahome.bg.

Хармонията между 21-годишния опит, традициите и инстинкта за тенденциите са превърнали Sferahome в марка, вдъхновяваща дизайнери и хотелиери, както и всички с вкус към стила, качеството и лукса. Удоволствие - това е една от най-важните емоции, които брандът създава! Заради преживяването за клиента, докато се потапя в изобилието от изящни продукти по време на избора си, но и заради насладата от бъдещето, която този избор носи.
"Всяка идея има силата да стане реалност!", вярват в Sferahome и затова продължават да работят без компромис към качеството, гарантирайки изпълнението на ценностите си за изисканост, естетика и ексклузивност.

Изяществото и луксът са от Sferahome