“Стилстрой Трейдинг” – 25 години внимание към детайлите

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/9905030 www.24chasa.bg

В годината, в която списание „Идеален дом“ отбелязва 25 години от създаването си, четвърт век празнува и „Стилстрой Трейдинг“, компанията, благодарение на която много сгради и интериори в страната притежават оригинални декоративни елементи.

Всичко започва през 1996 година с широко портфолио от продукти, с които фирмата е разпознаваема и днес – декоративни профили, первази, облицовки и елементи, от водещи европейски производители. Лидерската позиция на пазара е резултат и от официалното представителство за България на белгийската група NMC и техния бранд Noel&Marquet, както и сътрудничеството с реномирани брандове, сред които Bovelacci, Decora, Soyka Style и др.

Днес „Стилстрой Трейдинг“ е фокусирана върху разширяването на продуктовата гама чрез още материали за довършителни работи, включително уникални текстилни тапети на нeмската фирма Desima, френска настилка тип „Лего“ на Groupe TLM, луксозен текстил на JAB Anstoetz и др. Но и върху предлагането на продукти, произведени чрез съвременни „зелени“ технологии и неувреждащи околната среда.

Устойчивото развитие и успехът на компанията, както и доверието към нея са резултат от високия професионализъм на екипа, гъвкавостта и бързата реакция при изпълнение на проектите, тясното и доверено сътрудничество с партньори и клиенти и изключителното внимание към детайлите.

Благодарение на непрестанното обогатяване на гамата продукти „Стилстрой Трейдинг“ продължава да развива възможностите за създаване на красиви и запомнящи се сгради и интериори, като освен нова съвременна визия един от важните фокуси е и съхранението на архитектурното наследство в страната.

“Стилстрой Трейдинг” – 25 години
внимание към детайлите