Как да запазим уюта в дома и през летните месеци – доверяваме се на HMI

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/9982734 www.24chasa.bg

Слънчевите дни ни предразполагат да прекарваме повече време навън, отколкото вкъщи. Зажаднели за приключения и споделено време с приятели, копнеем за разходки сред природата или в града. Предпочитаме да прекарваме свободното си време навън в компанията на приятели и познати, или го посвещаваме на малчуганите - в парка, на детската площадка - докато и те събират лятната доза витамин D.

А когато се приберем вкъщи - какво ни очаква? Три пъти по-малко време за домакинство от това през стандартното зимно часово време. И все пак за поддържане на чист и уютен дом и приятна атмосфера - всяка домакиня има свои съюзници. Доказано ефективни и подходящи за всяко домакинство са почистващите продукти от серията Danex, създадени от HMI - компанията символ на безупречна чистота и здравословна хигиена. Danex покриват всички нужди от поддържането на дома блестящ от чистота във всеки ъгъл.

Приятната гледка през прозореца, докато сте удобно разположени в любимото кресло носи повече наслада благодарение на Danex Glazer - с него лесно и неусетно ще почистите стъклата, докато пиете следобедното фрапе под звуците на любимата ви музика.

Почиствайки до блясък всяка част от дома определено освобождаваме стрес, съчетавайки полезното с усещане за пълноценност и удовлетвореност от постигнатите резултати. Danex Glass Expert Universal е подходящ за почистване на всички компютърни и телевизионни екрани, дисплеи и други стъклени и пластмасови повърхности, бяла техника и оборудване.

Едно най-използваните помещения в дома ни е банята, където се събират най-много бактерии и микроби, затова и се нуждае от редовно почистване. Специално разработената формула на Danex Ceramica ще постигне мечтания вид на мокрите помещения, при това без да е необходимо да харчите цяло състояние. И най-важното – ще спестите време и за по-приятни занимания.

Във фирмените магазини на HMI ще откриете и други подходящи за домакинството продукти за хигиена и свежест в дома.

Иновативните био продукти от линията bioforce спомагат за поддръжката на добре функциониращи сифони и тръбни системи. За отпушване на каналите и осигуряване на свободното отичане на водата в тръбите - използвайте bioforce DSL. Периодичната му употреба води до дълготрайни резултати и спестява много време и усилия за отпушване. Напълно е безвреден за хората и за околната среда. Постига трайно решение чрез естествени природни процеси.

Вечер продължаваме да се грижим за домакинството - посвещаваме се на кулинария и споделяме приготвените вкусотии с най-близките. За да избегнете разнесения в целия дом аромат на прясно приготвена храна използвайте спрей Sensy – неутрализира миризмите и трайно освежава въздуха. Новото поколение натурални активни съставки, подбрани специално според типа миризма, допринасят за приятната атмосфера в дома. Доказано ефективни и за премахване на цигарен дим, влага, дори срещу миризмата от домашния любимец.

В борбата с най-упоритите замърсявания приложение намира професионалната серия продукти HMI - действат безотказно и удовлетворяват изискванията и на най-взискателните в почистването.

Неприятните упорити петна от варовик по инокса в банята и в кухненската мивка? Считайте ги за елиминирани. Доверете се на HMI SL K - мощен концентрат за отстраняване на варовик, ръжда и отлагания по плочките. Нанася се бързо и лесно с гъба и след цигара време се отмива с вода. Резултатът - HMI SL K е ваш завинаги - няма да го замените с друг.

За почистване на така необходимата скара сме категорични – обезмаслителят HMI Ovenlord безмилостно премахва наслоените мазнини. Подходящ е както за директна употреба при силно омазнени повърхности и оборудване, така и за разреждане при по-слаби замърсявания. А скарата е като нова – при това без усилия!

HMI Radopal се грижи за хигиената на пода в целия дом - приложим е за всякакъв тип подови повърхности. Свежест и чистота в една дозираща капачка. Даваме решение и за почистване на меките подови настилки – с HMI Rupas L ефективно измива на място мокети, килими, мека мебел. Премахва петната, не оставя следи.

За финал полираме всички повърхности – Danex Glanz е балсам, подходящ за мебелите от естествена дървесина. Нанася се лесно с помощта на пулверизатор. Подхранва и освежава цветовете, придава блясък, а благодарение на антистатичните му свойства - предотвратява натрупването на прах. И още нещо - предпазва повърхността от появата на малки детски отпечатъци.

Добрият външен вид на кухненските уреди е леснодостижим с Danex Inox – полира до блясък иноксови повърхности - хладилника и съдомиялната сияят от чистота, защитени от поява на отпечатъци.

Вече може да се настаните удобно и да се насладите на добре свършената работа.

Всички са добре дошли, дори и неочаквани!