Коприненочерно – дръзко и елегантно от Ideal Standard

https://www.24chasa.bg/idealendom/article/9987385 www.24chasa.bg

Банята е зона, в която интериорните клишета се разчупват по-трудно, но интерпретациите са допустими, когато са направени с вкус. Точно такава е новата колекция на Ideal Standard в цвят коприненочерно (silk black). Тя е като контрапункт на традиционните бели керамични изделия и хромирани смесители и се отличава с много изисканост.

Това дава възможност банята да се изпълни изцяло в черно за дързост и оригиналност или пространството да се преобрази чрез ефектен контраст между коприненочерното и останалите цветове.
Новата колекция включва селектирани продукти на Ideal Standard от всички групи: смесители, порцеланови мивки, мебели, тоалетни, поддушови корита, душ кабини, душ системи и аксесоари за банята. Благодарение на интересния цвят всички те вече са с нов характер, отличаващ се с красив силует и изискано излъчване, особено в комбинации с естествени материали като дърво, мрамор и камък. Продуктите може да вдъхнат нов живот на пространствата при реновация или да направят ярко впечатление в нови хотелски или жилищни бани, където черното ще създаде интимна и завладяваща атмосфера.

Смесителите за умивалник с новото покритие са от колекция Ceraline, която притежава органични и цилиндрични форми, и от колекция Cerafine O, внасяща екстравагантност с яркия си дизайн.
Термостатните смесители за душ са Ceratherm T, оборудвани с новия термостатен затварящ механизъм FirmaFlow Therm®, отличаващ се с издръжливост и висока степен на безопасност и функционалност. Душовете Idealrain допълват изживяването с широкия избор от ръчни и горни душове.

Колекцията Tesi предлага избор на мивки и мебели, както и тоалетни и бидета. Тоалетните чинии с деликатни форми и с иновативната технология за измиване AquaBlade® допринасят за ефективното използване на водата и за осигуряване на високо ниво на хигиена.
В напълно черно са преобразени и новите супертънки поддушови корита Ultra Flat New, както и душ кабините Connect 2. Коприненочерното предложение на Ideal Standard се разширява и с черни аксесоари за баня и кухненски смесители.

„Разработваме нашите колекции с мисълта за превъзходство в дизайна. Знаем как един цвят има силата да преобрази всяко пространство. С коприненочерното даваме възможност на дизайнерите да изразят своя стил както при проектирането на нови бани, така и за реновация“, казва Масимо Висмара, вицепрезидент „Бранд и Активация“ на Ideal Standard International. Изящните продукти в коприненочерно се произвеждат в заводите на Ideal Standard в България

За повече информация посетете нашия уебсайт www.idealstandard.bg

За Ideal Standard International
Ideal Standard International е един от водещите производители в света на висококачествени продукти за баня за частни и обществени сгради. Централата на компанията е в Брюксел, Белгия. В компанията работят близо 9500 души, има 17 производствени предприятия и с пазарно присъствие в над 60 държави в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки последни технологии в производството и сътрудничеството със световни дизайнери, Ideal Standard International се фокусира върху разработването на иновативни решения за баня в множество продуктови категории като керамични продукти, смесители и душ-системи, вани, мебели и аксесоари. Продуктите на Ideal Standard се продават под силни международни и местни брандове като: Ideal Standard, Armitage Shanks (UK), Sottini (UK), Porcher (France), Ceramica Dolomite (Italy) и Vidima (Eastern Europe).

Коприненочерно – 
дръзко и елегантно от Ideal Standard