Българската иновация Jobee.bg стъпва в 21 държави

Често ли си казвате: „Не мога да си намеря работа", или „Не намирам подходящата, за условията, които търся". В същото време губите излишно време препускайки от обява на обява в различни сайтове. Това лесно и напълно безплатно може да се промени с Jobee.bg. Това е интерактивна платформа за търсене и предлагане на работа, която свързва подходящите кандидати с подходящите работодатели, но зад всичко това не стоят стотици хора, а изкуствен интелект (ИИ).

Благодарение на широката гама от критерии, всеки може да открие мечтана си работа като ще получи препоръки за тези позиции, които съответстват на опита, амбицията и изискванията на кандидата, а в същото време се улесняват и работодателите, които мигновено ще отрият подходящите за тях специалисти в дадената област. Всичко това става лесно и удобно и най-важното, за регистрираните потребители е напълно безплатно!

Освен класическото CV, кандидатът може да попълни информация за своите професионални умения, амбиции, и личностни качества, включително и „меки умения", което означава как хората взаимодействат едни с други и как управляват собственото си поведение и нагласи. След като се попълнят всички тези неща, изкуственият интелект на Jobee създава индивидуален профил. Подобна е процедурата и при регистрацията на работодател и публикуването на обява. Акцентът отново е освен върху нормативни и измерими показатели, така и върху тези, които разкриват характера на бъдещият ви шеф.

От Jobee посочват, че има и опция „Инкогнито профил". Ако изберете тази функция работодателят няма да има достъп до личната ви информация (име, телефон, имейл), а вижда само професионалният ви опит и образование. Работодателят може да комуникира с вас само чрез съобщения в платформата, а изкуственият интелект продължава да ви препоръчва подходящи за вас обяви. Каквото и да решите AI асистентите ще бъдат неотлъчно до вас по пътя към успеха.

Освен с перфектна прегледна и точна автобиография, от платформата ще ви подготвят и с примерни въпроси на отговорите, които ще получите по време на интервюто. А за всеки, който иска да се покаже в най-добрата си светлина, може да се представи с видео резюме с кратка информация за личните си качества, умения и таланти. А на разположение на всички работодатели има неуморен дигитален HR асистент, който ще следи 24/7 за намирането на перфектните служители. От Jobee гарантират, че използвайки платформата шефовете ще спестяват по 2 часа на ден, а кандидатите ще бъдат по-успешни в намирането на подходящи работни позиции.

Към момента българската иновация за търсене на работа с изкуствен интелект е налична в България, но скоро стъпва на 7 пазара в общо 21 държави. Разработва се и нова платформа 2.0 за пазарите, където кандидатите за работа ще заплащат абонаментен план. А за още по-голямо удобство всички, които ползват сайта за намиране на работа, скоро ще могат да инсталират приложението на Jobee за потребителите на Android iPhone откъдето още по-бързо и лесно да открият мечтаната си работа.

Автор на статията

24 часа


Споделете статията

Четете още