
За празника няма ограничение в яденето на яйца - до 3 на ден е ок, казва известната кулинарка
Не вярвам в диети, най-важно е да си хапнем добре, каза по Нова телевизия шеф Силвена Роу, която живее в Дубай.
За Великден тя е приготвила козунак с 30 г масло и 30 г захар, 2 яйца - това отличава печивата й от тези по българска рецепта, които са с по 200-200 г олио.
Тази информация можете да прочетете само с регистрация на сайта на "24 часа". Регистрацията е напълно безплатна и ви дава неограничен достъп до архива на 24chasa.bg, възможност за персонализиране на новините през "Моят 24 часа", както и всекидневен нюзлетър с най-важните новини за последното денонощие. Може да бъде с профил в социална мрежа или e-mail.