Благодарим и за емоциите на Ивет и Мария

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/10044622 www.24chasa.bg

Две големи български спортистки участваха на последната си олимпиада. За едната - Мария Гроздева, е сигурно, за втората - Ивет Лалова, не съвсем. Все пак до Париж остават само 3 години.

Независимо от това пак е време да благодарим за емоциите на тези две прекрасни българки. Които ни караха да ставаме рано или пък да си лягаме късно, за да ги гледаме.

Мария си тръгва като най-титулуваната българка от олимпиади. Ивет - като финалистка в дисциплини, където белият цвят на кожата е толкова голяма рядкост, че като застанеш на старт, се открояваш като черна овца.

Да, в Токио те не взеха медали, не се класираха на финали. Но остават завинаги в сърцата ни.

Поне до появата на следващите Мария и Ивет. Което, за съжаление, едва ли ще е скоро.

  • Насам, народе, гласувай в Халкидики на 14 ноември!

    Насам, народе, гласувай в Халкидики на 14 ноември!

    Ако чиновниците от външното министерство спазят буквата на закона, ще трябва да организират избори на Халкидики насред ноември. Това се налага се заради едно очевидно недоразумение в Изборния кодекс - да се откриват секции извън България там, където на последните 5 вота е имало над 100 избиратели. Тук дори не става въпрос за възможността да се
  • Първан Симеонов: Протестът умря, срути се под собствените си претенции

    Първан Симеонов: Протестът умря, срути се под собствените си претенции

    Как Слави си е представял политиката? Като честен манастир? Да, протестът свърши снощи. Андрей Райчев го напомни. Ако искате, бройте го днес, петък, тринайсети – за по-лесно запомняне. Няма драма, протестът имаше смисъл. Моделът „Борисов“ вече трябваше да се смени. Даже протестът свърши, точно където трябваше – като протест именно; свали Борисов

МАЛКИЯТ ИВАНЧО

Малкият Иванчо