Петър Волгин: Като не се сбъднаха мокрите сънища на ДБ, почнаха с мрънкането

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/10046804 www.24chasa.bg
Петър Волгин

Политическия умнокрасивитет от ДБ очакваше, че от ИТН ще ги обсипят с безброй предложения за министерски постове. И след като не се сбъднаха мокрите им сънища, почнаха с мрънкането, пише във фейсбук известният радиоводещ Петър Волгин. Той води "Политически НЕкоректно" по БНР.

Ето целият му пост:

"Колкото повече време минава, толкова по-неясно става кои са "партиите на промяната" и кои са "партиите на статуквото".

Обаче абсолютно съм сигурен коя политическа сила печели приза "господари на мрънкането". ДБ, разбира се. Тия са вечно недоволни, вечно не са ги дооценили, вечно са ги пренебрегнали. Такава брилянтна експертиза притежавали, пък все не им обръщали внимание. Мрън-мрън-мрън до края на света.

А на всичкото отгоре най-безсрамно лъготят, че не искали постове. Тези ли не искат постове!? По-големи службогонци от членовете на политическия умнокрасивитет няма. Спомнете си ги от времето на предишната им коалиция с Борисов. Тогава се казваха Реформаторски блок. Не успяха да вземат и 10% на изборите през 2014 г., ама прилапаха постове, все едно са спечелили абсолютно мнозинство. И затова сега са толкова ядосани.

Явно гладът за постове замъглява и малкото останала мисъл."

  • Насам, народе, гласувай в Халкидики на 14 ноември!

    Насам, народе, гласувай в Халкидики на 14 ноември!

    Ако чиновниците от външното министерство спазят буквата на закона, ще трябва да организират избори на Халкидики насред ноември. Това се налага се заради едно очевидно недоразумение в Изборния кодекс - да се откриват секции извън България там, където на последните 5 вота е имало над 100 избиратели. Тук дори не става въпрос за възможността да се
  • Първан Симеонов: Протестът умря, срути се под собствените си претенции

    Първан Симеонов: Протестът умря, срути се под собствените си претенции

    Как Слави си е представял политиката? Като честен манастир? Да, протестът свърши снощи. Андрей Райчев го напомни. Ако искате, бройте го днес, петък, тринайсети – за по-лесно запомняне. Няма драма, протестът имаше смисъл. Моделът „Борисов“ вече трябваше да се смени. Даже протестът свърши, точно където трябваше – като протест именно; свали Борисов

МАЛКИЯТ ИВАНЧО

Малкият Иванчо