Георги Марков: Какво направи Орбан, за да укроти енергийните цени

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/10264777 www.24chasa.bg
Георги Марков СНИМКА: АРХИВ

Бившият депутат и конституционен съдия Георги Марков написа пост във фейсбук как Унгария се е справила с монополите. Ето публикацията:

ПРАВ Е ВИКТОР ОРБАН!

Вместо семействата да плащаш нови данъци за жилища и коли, поради зелените безумия, унищожаващите климата международни компании трябва да се облагат със солидни данъци.

Унгарското правителство е на страната на семействата, Унгария е за намаляване на режийните разходи и спиране на Зелената сделка, която е лична грешка и вина на Франк Тимерманс.

През 2012-та година Орбан удари монополите и намали цените на газа, водата и тока с 25% за гражданите и с 11% за фирмите.

Таванът на режийните в Унгария е установен със закон.

  • Залесяването, а не борсовата търговия с глоби ще ни спаси въздуха

    Залесяването, а не борсовата търговия с глоби ще ни спаси въздуха

    Разбираме, че големият проблем пред приемането на българския план за възстановяване е хипотезата пари от него да се ползват за покупка на въглеродни емисии. Цялата идея на въглеродните квоти е перверзна и след като са пуснати на борсите и за тях има вторичен пазар и спекулация, рано или късно световната икономика ще изгърми. Както се случи с т
  • Бунтът на невежите

    Бунтът на невежите

    Колкото хората са по-невежи в дадена област, толкова са по-категорични СВЕТЪТ вече не е същият. Той е завладян от пандемия, която тотално наруши неговия ритъм. Правителствата по света са поставени на изпитания. Те търсят пътища за ограничаване на щетите от сполетялата ни пандемия. Политиците се опират на знанията на стотици и стотици медици:

МАЛКИЯТ ИВАНЧО

Малкият Иванчо