Нови комисари възродители

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/2593954 www.24chasa.bg

Един депутат пробва комисарски номера в телевизионното студио на Би Ти Ви, като предлагаше нови имена на водещата Генка Шикерова. Хванат натясно да обяснява пътешествията на лидера си Волен Сидеров и неколцина негови съпартийци от “Атака” до известен кубински курорт, депутатът излезе извън контрол и започна да сипе безнаказано квалификации и обиди.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева

Подобни възродителски мераци трябва тутакси да бъдат озаптени. Защото нито на България  трябва нов срам с нов възродителен процес, нито пък въобще  трябват каквито и да било комисари. Ако депутатите от “Атака” си мечтаят да разиграват гражданите на държавата с нови комисарски номера, нека само се пробват да си направят нова Октомврийска революция. Дано тогава най-после и публиката разбере тяхното “символ верую”. СЕМ също трябва да се намеси, като даде да се разбере, че обидното расистко говорене не е допустимо дори за депутати от българския парламент. А освен това в 42-ото народно събрание има комисия за парламентарна етика, нека и тя да се произнесе за подобно депутатско поведение.

  • Първан Симеонов: Протестът умря, срути се под собствените си претенции

    Първан Симеонов: Протестът умря, срути се под собствените си претенции

    Как Слави си е представял политиката? Като честен манастир? Да, протестът свърши снощи. Андрей Райчев го напомни. Ако искате, бройте го днес, петък, тринайсети – за по-лесно запомняне. Няма драма, протестът имаше смисъл. Моделът „Борисов“ вече трябваше да се смени. Даже протестът свърши, точно където трябваше – като протест именно; свали Борисов

МАЛКИЯТ ИВАНЧО

Малкият Иванчо