Кой търси комфорт за изпълненията на Сидеров

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/2881110 www.24chasa.bg
По идея на К. Митева

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров си позволи непристойно и недопустимо за български депутат поведение, докато летеше от София за Варна.

Редно е той да понесе наказанието, предвидено в закона. Защото пред закона всички български граждани трябва да са равни дори когато са и депутати. А и защото българските депутати не може да си позволяват действия, заради които гражданите на страната да се срамуват от своите народни представители.

Впрочем нека тези депутати да знаят, че идеята да се наказват със затвор онези, които ги снимат или записват без тяхно желание, просто няма как да мине, защото издава мераци за цензура, която няма нищо общо с демократичните правила на Европа.

 Какво искат авторите на тази идея - когато хора като Волен Сидеров удрят полицай или се разхождат на плажа във Варадеро, снимането да се наказва със затвор, защото "обектът" Сидеров не е дал съгласието си?


Става въпрос за публични личности и те трябва да си носят отговорностите за това, не да си осигуряват комфорт през алинеите на Наказателния кодекс.

  • Кой има полза от сатанизирането на лекарите

    Кой има полза от сатанизирането на лекарите

    Сатанизирането на българските лекари продължава. Всеки ден излизат различни по посока компромати и върви чистка с неясна мотивация. Мислехме си, че това е породено от неистовия стремеж да се ликвидира всичко, което мирише на Бойко Борисов. Да, ама не, както казваше Петко Бочаров (R.I.P.). Според последните социологически данни партия ГЕРБ твърдо е
  • Първан Симеонов: Протестът умря, срути се под собствените си претенции

    Първан Симеонов: Протестът умря, срути се под собствените си претенции

    Как Слави си е представял политиката? Като честен манастир? Да, протестът свърши снощи. Андрей Райчев го напомни. Ако искате, бройте го днес, петък, тринайсети – за по-лесно запомняне. Няма драма, протестът имаше смисъл. Моделът „Борисов“ вече трябваше да се смени. Даже протестът свърши, точно където трябваше – като протест именно; свали Борисов

МАЛКИЯТ ИВАНЧО

Малкият Иванчо