Музей за всеки турист

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/2905683 www.24chasa.bg
По идея на Борислав Георгиев

Идеята туроператорите да предлагат към пакетите за зимна и лятна почивка и посещения на музеи и културни забележителности, не е лоша. Притеснително обаче е намерението това да става задължително.

Излиза, че държавата ще се опита да регулира един свободен пазар. И да задължи някого да предлага нещо, което не върви с това, което се търси най-много. А опитът в България показва, че нещо, което не е доброволно, обикновено се заобикаля.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1 до 4 лева      

Иначе би било добре да се предлагат пакети с културен туризъм. Така ще стане ясно, че България не е само дестинация с евтин алкохол, а че има още какво да покажем. Пък и туристите, които обикалят забележителностите, обикновено са по-заможни и вероятно ще оставят повече пари в страната ни.

  • Първан Симеонов: Протестът умря, срути се под собствените си претенции

    Първан Симеонов: Протестът умря, срути се под собствените си претенции

    Как Слави си е представял политиката? Като честен манастир? Да, протестът свърши снощи. Андрей Райчев го напомни. Ако искате, бройте го днес, петък, тринайсети – за по-лесно запомняне. Няма драма, протестът имаше смисъл. Моделът „Борисов“ вече трябваше да се смени. Даже протестът свърши, точно където трябваше – като протест именно; свали Борисов

МАЛКИЯТ ИВАНЧО

Малкият Иванчо