Лош късмет за 300 000 лева

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/3245562 www.24chasa.bg

В голяма беда е общината във Варна - чуди се и се мае какво да прави луксозния мерцедес, който бе купен от предишния кмет Кирил Йорданов, защото носел само беди на онзи, който се качи в него.

И това, оказва се, съвсем не е само грозно суеверие. Съдбата на кмета, който бе свален от поста след протестите на варненци преди година, си е направо научно доказателство.

Проблемът е само във факта, че за тази никому ненужна луксозна вещ са хвърлени 300 000 лева народни пари от бюджета на общината. Ей така, с лека ръка. Варненци може да се утешат, ако повече младоженци ползват екстрата на кмета. Дано поне на тях да не носи лош късмет.

  • Не гласуване по пощата, а по телефона

    Не гласуване по пощата, а по телефона

    Очевидно служебният министър на външните работи е видял зор с организирането на избори с машини в чужбина и сега отново лансира идеята за гласуване по пощата. Дистанционното гласуване е добра идея по принцип и чрез нея ще се актуализират избирателните списъци и ще се спестят разходи. Но гласуването по пощата или онлайн крие рискове от оспорване
  • Диляна Ценова

    В парламента гномове избиват комплекси

    Искат още чегъртане В средата на май записах за “24 часа” интервю с известния юрист проф. Пламен Киров по повод вероятността машинното гласуване да бъде обявено за противоконституционно. Ако това се случи, коментира професорът, ще възникнат съмнения относно новоизбрания парламент, “всеки недоволен ще жали”

МАЛКИЯТ ИВАНЧО

Малкият Иванчо