Лош късмет за 300 000 лева

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/3245562 www.24chasa.bg

В голяма беда е общината във Варна - чуди се и се мае какво да прави луксозния мерцедес, който бе купен от предишния кмет Кирил Йорданов, защото носел само беди на онзи, който се качи в него.

И това, оказва се, съвсем не е само грозно суеверие. Съдбата на кмета, който бе свален от поста след протестите на варненци преди година, си е направо научно доказателство.

Проблемът е само във факта, че за тази никому ненужна луксозна вещ са хвърлени 300 000 лева народни пари от бюджета на общината. Ей така, с лека ръка. Варненци може да се утешат, ако повече младоженци ползват екстрата на кмета. Дано поне на тях да не носи лош късмет.

  • Отпускане на мерките? Да, но с по-бавни стъпки

    Отпускане на мерките? Да, но с по-бавни стъпки

    В хубавото време и наболата свежа зеленина на всички ни се иска ограниченията да паднат. И сигурно новината, че държавата обмисля да разхлаби противоепидемичните мерки, радва всички. Броят на болните от COVID спадна наполовина в сравнение с началото на ограничителния период - значи мерките работят. И ако тенденцията продължи
  • Александра Николаева

    Джаферович, Радославова и вълшебната дума “прошка”

    Защо много ученици снимат и споделят агресията като геройство, а така тя става пример за подражание Всички правим грешки, но малко са онези, които имат доблестта да ги признаят. В случая със скандала между Евгения Джаферович и Наталия Радославова на софийската улица “Дунав” неприятното беше, че направиха грешка пред децата си