Наказания за пияните полицаи

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/3485777 www.24chasa.bg

Двама полицаи и военен погазиха честта на пагона във Варна. След здрав запой тримата набрали кураж да демонстрират силата си пред попаднали на мушката им момичета. Уж, че имало тайна операция. Впрочем на такива "тайни" операции сме се нагледали. Я от катаджии, които въобще не са на смяна, но събират глоби за личната си касичка, я от някой техен колега, който въдворява "ред" в своя полза сред съкварталци и случайни минувачи, без дори в момента да е на работа. Скрити зад униформата.

На подобни "тайни" акции и операции трябва да се сложи край и правилно вътрешният министър е разпоредил проверка за варненските бабаити. Дано да има и наказания за тези "смелчаци", набрали мъжки кураж след запоя. Впрочем подобни лица нямат място нито в българската полиция, нито в българската армия, защото и едните, и другите получават парите си от данъкоплатците. И вместо да носят службата си с достойнство, те се правят на рамбовци, за да е по-забавен животът им. Срам!

  • Александра Николаева

    Джаферович, Радославова и вълшебната дума “прошка”

    Защо много ученици снимат и споделят агресията като геройство, а така тя става пример за подражание Всички правим грешки, но малко са онези, които имат доблестта да ги признаят. В случая със скандала между Евгения Джаферович и Наталия Радославова на софийската улица “Дунав” неприятното беше, че направиха грешка пред децата си