Важно е къде учат децата

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/3757099 www.24chasa.bg

Може и да изглежда смешно, че деца на по 4-5 години тръгват по уроци, за да ги приемат в елитна детска градина или училище.


Но онези българи, които искат да видят децата си изучени, и то с диплома от престижен университет в България или в чужбина, отдавна са наясно, че трябва да започнат от самото начало.

И затова са готови да дават пари за частни уроци, за консултации при правилните учители още от бебешка възраст.

Това гарантира не само че детето им ще влезе във въпросната детска градина. Както се казва - това е най-малката победа. Но тя увеличава шансовете му да продължи и нагоре - в престижно училище.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS

Точно там се коват важните знания, от които бъдещият ученик ще има полза, защото от това наистина зависи в голяма степен какво образование ще получи, ще бъде ли грамотен, ще го приемат ли от раз в добър университет.
Вярно, че в годините на прехода мнозина се опитваха да отричат ползата от ученето, но в крайна сметка пак се стигна до добрата стара максима, че без учение няма сполука.

  • Александра Николаева

    Джаферович, Радославова и вълшебната дума “прошка”

    Защо много ученици снимат и споделят агресията като геройство, а така тя става пример за подражание Всички правим грешки, но малко са онези, които имат доблестта да ги признаят. В случая със скандала между Евгения Джаферович и Наталия Радославова на софийската улица “Дунав” неприятното беше, че направиха грешка пред децата си