Само акция ли са акциите на ЦСКА?

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/3851632 www.24chasa.bg

За първи път феновете на ЦСКА обърнаха тренда в покупката на акции, тоест купиха повече бройки от предходния ден.

ова обаче е прекалено миниатюрен повод за радост, защото до успешното приключване на кампанията остават 5 работни дни и 1 253 776 акции. Разбира се, срокът може да бъде малко удължен, но и сега е видно, че ентусиазмът далеч не е облечен във финансовите резултати, които очакваше ръководството на клуба.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS

От това може да се направят различни изводи, но най-неприятният от тях би бил, ако се окаже, че всичко е било просто акция, при това неуспешна. Дали за хвърляне на прах в очите на публиката, че е направено всичко за спасяването на ЦСКА, дали за намирането на виновник в лицето на богатите бивши футболисти, треньори и ръководители, които така и не си купиха от ценните книжа, дали заради проста недооценка на капиталовите пазари у нас.

Жалко, че нещата не се развиха, защото излизането на футболните клубове на борсата е един от начините най-после финансирането им да стане прозрачно. А това е задължително условие за нормалното, а не криминалното им съществуване.

  • Александра Николаева

    Джаферович, Радославова и вълшебната дума “прошка”

    Защо много ученици снимат и споделят агресията като геройство, а така тя става пример за подражание Всички правим грешки, но малко са онези, които имат доблестта да ги признаят. В случая със скандала между Евгения Джаферович и Наталия Радославова на софийската улица “Дунав” неприятното беше, че направиха грешка пред децата си