Да помогнем на Сърбия и Босна

https://www.24chasa.bg/mnenia/article/4093221 www.24chasa.bg

Бедствието в наводнените Западни Балкани засегна стотици хиляди, които бяха спешно евакуирани от домовете им. Тези хора чакат помощ - дрехи, чиста вода, храна, лекарства. 


Редица държави вече изпратиха спасителни екипи, сред тях е и България. Сега е моментът като хора и съседи да помогнем на пострадалите в Сърбия и Босна. Това ще е проява на разбираема съпричастност, солидарност и подкрепа за хората, чиито домове бяха залети от водната стихия и които изгубиха свои близки.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS

Македония, Черна гора, Косово заявиха, че ще помогнат. Всеки от нас може да стори същото - така ще покажем, че дори и малкият жест в такива драматични моменти е истински ценен.

  • 8 жертви на пътя само за ден, а идва и черният август

    8 жертви на пътя само за ден, а идва и черният август

    Тежките катастрофи с много жертви зачестяват, само за понеделник осем души загубиха живота си при пътни инциденти. Пътна полиция отчете, че само през юли 50 души са загинали при катастрофи на пътя у нас. Продължават и драстичните нарушения - последният пример е от Пловдив, където 32-годишен мъж от Бургас бе хванат зад волана с рекордните 4
  • Диляна Ценова

    Коментар на седмицата №1: В парламента гномове избиват комплекси

    Публикуваме отново най-четените коментари и анализи за изминаващата седмица. Този е №1 с 132 728 четения. Искат още чегъртане В средата на май записах за “24 часа” интервю с известния юрист проф. Пламен Киров по повод вероятността машинното гласуване да бъде обявено за противоконституционно. Ако това се случи, коментира професорът

МАЛКИЯТ ИВАНЧО

Малкият Иванчо